U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Convenience maaltijden

Sinds jaar en dag is Huuskes specialist in koelverse, convenience maaltijden. Onze maaltijden worden elke dag vers op bestelling bereid door onze koks. Hierna worden de maaltijden direct teruggekoeld. Zo blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden.

 

 

 

Breed assortiment

We bieden een ruim assortiment, met specialiteiten uit diverse nationale- en internationale keukens en een assortiment geschikt voor verschillende diëten. Wij koken traditionele Hollandse gerechten, maar ook eigentijdse en exotische menu’s. Onze maaltijden zijn in vele afleidingen beschikbaar, denk aan vegetarisch, natriumarm, gemalen of glad gebonden.

 

Daarnaast bereiden we in onze eigen (dieet)keukens maaltijden die geschikt zijn voor onder andere mensen met een glutenvrij, lactosevrij, koemelkvrij, pindavrij, notenvrij en kipeiwitvrij dieet.

 

Lekker en gezond alternatief

 

Convenience maaltijden zijn een gezond en lekker alternatief voor vers koken. Dit is ook met diverse wetenschappelijke onderzoeken aangetoond. Zo laat onderzoek van de Wageningen Universiteit zien dat er nauwelijks tot geen verschil zit in voedingswaardekwaliteit tussen maaltijden die vers gekookt worden en convenience maaltijden.

Onze koelverse maaltijden

 

Onze koelverse maaltijden zijn in verschillende verpakkingsvormen verkrijgbaar. Zo is er altijd een verpakkingsvorm die past bij uw situatie.

 

 

 

Grootverpakkingen

 

Dit zijn maaltijdcomponenten in half gastronorm verpakkingen. Ideaal voor grootkeukens en restaurants die zelf maaltijden portioneren.

 

 

 

 

Groepsverpakkingen

 

Dit zijn kleinere maaltijdcomponenten in kleinere verpakkingen die besteld kunnen worden voor 1 tot en met 6 personen. Zeer geschikt voor kleinschalige woonvormen waarbij bewoners samen aan tafel eten.

 

 

 

Individuele verpakkingen

 

Dit zijn complete maaltijden in één verpakking. Ideaal voor individuen die zelfstandig de maaltijd nuttigen of door een dieet niet van dezelfde maaltijd als de rest van de groep gebruik kunnen maken.


 


Maaltijden op porselein

 

Huuskes biedt een groot assortiment maaltijden geportioneerd op porseleinen borden. Deze maaltijden worden in een plastic omverpakking koelvers op uw locatie geleverd. U hoeft de maaltijd alleen nog maar te verwarmen en uit te serveren. Afwassen is niet nodig, want de vuile vaat nemen we weer mee retour.

Paragraph image
Fresh & Freeze

 

Onze lijn vriesverse maaltijden

 

Naast onze koelverse maaltijden bieden we ook een groot assortiment vriesverse maaltijden, genaamd Fresh & Freeze. Deze maaltijden hebben als voordeel dat ze 2 tot 12 maanden houdbaar zijn en rijk zijn aan smaak en voedingswaarden. Dit zorgt ervoor dat Fresh & Freeze maaltijden ideaal zijn voor situaties waarbij vooraf niet bekend is welke soort en hoeveelheid maaltijden nodig zijn.

 

 

Lees meer over Fresh & Freeze
Paragraph image
Petit Chef

 

Eiwitrijke mini-maaltijden voor sneller herstel

 

Huuskes biedt ook mini-maaltijden; kleine eiwitrijke maaltijden van 110 tot 135 gram met minimaal 10 gram eiwit. Ideaal voor mensen met een verminderde eetlust en een verhoogde eiwitbehoefte.

 

 

Lees meer over Petit Chef
Paragraph image
Allergeenvrije maaltijden

 

Altijd verantwoord en veilig

 

Huuskes biedt een breed assortiment allergeenvrije maaltijden. Dit zijn maaltijden vrij van gluten, lactose, koemelk, noten, pinda's en kipeiwit.

Lees meer over allergeenvrije maaltijden