U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Eten & Zo Thuis

Maaltijden voor thuis kunt u vanaf nu bestellen bij Food Connect. Vanaf maandag 30 september 2019 stopt Huuskes met het concept Eten & Zo Thuis.

 

Klik op deze link om maaltijden te bestellen bij Food Connect.

 
 
Samen met Food Connect

Huuskes biedt in samenwerking met Food Connect, speciaal voor ouderen, een landelijke maaltijdservice aan huis. Hierbij verzorgt Food Connect een groot deel van de werkzaamheden voor klanten van Huuskes, denk aan het bereiden, bezorgen en factureren van de maaltijden en boodschappen. Ook beschikt Food Connect over een klantenservice speciaal voor eindgebruikers van de maaltijdservice.

 

 
Slimme logistieke oplossingen

Huuskes en Food Connect bieden efficiënte logistieke oplossingen. Zo is het mogelijk om alle maaltijden en boodschappen van zowel Huuskes als Food Connect in één levering centraal geleverd te krijgen. Daarnaast is ook separate levering op decentraal niveau of zelfs aan huis mogelijk.

 

 

Samen met zorgorganisaties

We bieden de maaltijdservice aan in samenwerking met zorgorganisaties. Dit houdt in dat Huuskes in samenwerking met Food Connect maaltijden en boodschappen kan verzorgen voor alle extramurale doelgroepen. Denk hierbij ook aan:

  • Ouderen in de wijk
  • Bewoners van aanleunwoningen
  • Patiënten (pre- en/of postoperatieve maaltijden)

 

 

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice 088 - 38 36 000 of een mail sturen naar: info@huuskes.nl.