U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Alles voor restaurants

 

Gezonde salades, verse soepen en belegde broodjes: Huuskes biedt de perfecte ingrediënten voor een vergadering of lunch in restaurants. Gezonde voeding speelt een belangrijke rol in de werkprestaties van mensen. Succesvolle catering kan daar een grote bijdrage aan leveren. Wij ondersteunen organisaties met de keuze van het assortiment, transparante kostenbeheersing en leveringen op maat.

Onze voordelen

Paragraph image
Ruim assortiment


Huuskes biedt een breed assortiment voor bedrijfscatering. Van kant-en-klare sandwiches en vers broodbeleg voor een snelle lunch tot warme maaltijden, verse soepen of ingrediënten om zelf een soep te maken en verse rauwkosten, fruitsalades en sappen. Tevens bieden we een breed assortiment aan gevarieerde hapjes, snacks en dranken voor borrels en recepties.

 

Optimaal gemak


Bestellen kan in de Huuskes shop, ons online bestelsysteem. Om ervoor te zorgen dat u zo eenvoudig mogelijk kunt bestellen, wordt uw kernassortiment in een apart overzicht in dit systeem ingericht. Uiteraard heeft u ook toegang tot het complete assortiment met meer dan 35.000 producten.

Meer over de Huuskes shop
Paragraph image
Advies en training


Onze specialisten adviseren u graag in de samenstelling van een verrassend aanbod eten en drinken in uw bedrijfsrestaurant. We bieden tevens trainingen die nodig zijn voor werken met eten en drinken in een restaurant. Denk bijvoorbeeld aan het terugbrengen van voedselverspilling. Ook bieden wij trainingen aan om de gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen.


Inspiratie


Periodiek inspireren we u met nieuwe producten en recepten. Altijd rekening houdend met het seizoen, feestdagen, trends en ontwikkelingen.

Download 'Broodjes van de maand'

Maak kennis met Huuskes

Benieuwd naar wat Huuskes voor uw bedrijfsrestaurant kan betekenen? Neem dan contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel naar 088 3836000 en maak vrijblijvend kennis met één van onze specialisten.