
Visie op patiëntenvoeding
Onze visie op voeding voor ziekenhuizen bestaat uit vijf pijlers namelijk:
- Regie bij de patient voor een optimale gastvrijheidsbeleving.
- Kwalitatieve voeding voor iedereen.
- Efficiëntie en kostenbeheersing door transparant rendementsplan.
- Partnerschap door samen te ontwikkelen, evalueren en optimaliseren.
- Continue innovatie op gebied van assortiment, ICT en logistiek.

Van ontbijt tot diner
Huuskes biedt assortimenten en oplossingen om de hele dag eten en drinken te kunnen verzorgen. Denk hierbij aan een uitgebreid pakket zuivel, vleeswaren, kazen en andere broodbenodigdheden in eenpersoonsverpakkingen, maar ook aan slimme oplossingen voor tussendoortjes en maaltijden.
Onze maaltijdconcepten

Ondersteuning en ICT
Voor een extra gastvrijheidsbeleving en efficiente voedingsadministratie adviseren wij onze klanten het voedingsconcept aan te bieden in combinatie met een tabletapplicatie voor zowel medewerkers als patienten. Hierdoor kunt u het complete proces, van bestellen tot de voedingsadministratie volledig geautomatiseren. Dit bespaart medewerkers veel tijd en vergroot patiënttevredenheid.
Huuskes ondersteunt ziekenhuizen in dergelijke applicaties door middel van CuliCart Hospitality. Wij zijn gespecialiseerd in de inrichting en het beheer van CuliCart.
Praktijkvoorbeelden