U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Componentenkeuze

 

Door middel van Huuskes componentenkeuze biedt u patiënten optimale keuzevrijheid in de keuze van een maaltijd. Dagelijks kunnen patiënten kiezen uit verschillende maaltijdcomponenten en daardoor zelf hun maaltijd samenstellen. Ook de portiegrootte kan door de patiënt bepaald worden. Dit betekent daadwerkelijk regie bij de patiënt.

 

 

 

Voordelen

Paragraph image
Regie bij de patiënt

Door middel van componentenkeuze biedt u patiënten optimale keuzevrijheid in de warme maaltijd. Patiënten kiezen dagelijksuit verschillende maaltijdcomponenten en stellen hiermee hun eigen maaltijd samen. Ook de portiegrootte kan door de patiënt bepaald worden. Dit betekent daadwerkelijk regie bij de patiënt.

 

Korte besteltijd

Bij componentenkeuze wordt gewerkt met een aantal vaste koelverse maaltijdcomponenten die altijd op voorraad zijn. De maaltijd hoeft alleen nog maar geportioneerd en geregeneerd te worden. Dit maakt het mogelijk een korte tijd tussen bestellen en serveren te hanteren.

Paragraph image
Minimale voedselverspilling


Groot voordeel van deze maaltijdoplossing is dat voedselverspilling sterk verminderd kan worden. Door dagelijkse levering is een minimale voorraad noodzakelijk. Daar komt bij dat de koelverse maaltijdcomponenten een houdbaarheid van 8 dagen hebben. Ook verspilling aan het bed, omdat de patiënt zijn bord niet leeg eet, wordt verminderd doordat de patient zelf zijn portiegrootte kan kiezen.

Praktijkvoorbeeld MST

MST
Componentenkeuze

Ondersteuning en ICT

Paragraph image

Voor een extra gastvrijheidsbeleving en efficiente voedingsadministratie adviseren wij onze klanten de maaltijdoplossing aan te bieden in combinatie met een tabletapplicatie voor zowel medewerkers als patiënten. Hierdoor kunt u het complete proces, van bestellen tot de voedingsadministratie volledig automatiseren. Dit bespaart medewerkers veel tijd en vergroot patiënttevredenheid.

 

Huuskes ondersteunt ziekenhuizen in dergelijke applicaties door middel van CuliCart Hospitality. Wij zijn gespecialiseerd in de inrichting en het beheer van CuliCart.

Meer over CuliCart