U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Ondersteuning en ICT

 

Huuskes ondersteunt haar klanten niet alleen met eten en drinken, maar ook in implementatietrajecten, ICT en voedingsadministratie.

 

 

 

Paragraph image
Implementatietrajecten

 

De omschakeling naar een nieuw voedingsconcept brengt veel verandering voor medewerkers met zich mee. Huuskes heeft verschillende ervaren projectmanagers in dienst die uw ziekenhuis ondersteunen met verandermanagement en de succesvolle implementatie van de nieuwe manier van eten en drinken in uw ziekenhuis.

 

 

Meer over projectmanagement
Paragraph image
CuliCart Hospitality

 

Huuskes is gespecialiseerd in de inrichting, implementatie en het beheer van CuliCart Hospitality, een gerenomeerd voedingsadministratiesysteem ontwikkeld door PinkRoccade.

 

Inmiddels doet Huuskes dit voor een groot aantal klanten. Het grote voordeel hiervan voor onze klanten is dat zij optimaal gebruik kunnen maken van de kennis en ervaring die Huuskes in dit pakket heeft. Daarbij verzorgt Huuskes ook de invoer van alle productinformatie, waardoor de voedingsadministratie in het ziekenhuis zelf aanzienlijk verminderd wordt.

 

Voor een extra gastvrijheidsbeleving en efficiente voedingsadministratie adviseren wij onze klanten CuliCart aan te bieden in combinatie met een tabletapplicatie voor zowel medewerkers als patiënten. Hierdoor kunt u het complete proces, van bestellen tot de voedingsadministratie volledig automatiseren. Dit bespaart medewerkers veel tijd en vergroot patiënttevredenheid.

 

 

Alle voordelen op een rij:

 

 • Optimale veiligheid door geautomatiseerde administratie.
   
 • Duurzaam door minder papierverbruik.
   
 • Tijdsbesparend door minder handelingen.
   
 • Patiëntgericht door meer regie bij patiënt.
   
 • Koppeling met electronisch patiënten dossier mogelijk.