U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Vaste menu's

 
Gastvrijheid en efficiëntie

 

Door middel van onze vaste menu's biedt u patiënten dagelijks een gevarieerd aanbod gezonde en smakelijke menu's. Onze menu's zijn zowel beschikbaar in disposable als op porselein. Dit biedt u als ziekenhuis maximale ontzorging als het gaat om de warme maaltijdvoorziening.

 

 

 

Onze mogelijkheden

Paragraph image
Maaltijden op porselein

Huuskes biedt haar koelverse maaltijden onder andere aan op porselein. Het grote voordeel hiervan is dat uw medewerkers de maaltijd alleen nog maar hoeven te verwarmen. De maaltijd kan daarna direct uitgeserveerd worden. De vuile vaat neemt Huuskes ook weer mee retour. Dit betetent dat zelf afwassen niet meer nodig is.

 

Onze menu's op porselein zijn verkrijgbaar is alle reguliere dieten, denk aan natriumarm, gemalen en gladgebonden, maar ook aan vegetarisch.

 

 

Samen met diëtisten

De maaltijden zijn samengesteld in samenwerking met diëtisten van verschillende ziekenhuizen. Hierdoor sluiten de maaltijden goed aan bij de behoeften van diverse patiëntgroepen. Alle maaltijden bevatten minimaal 20 gram eiwit per maaltijd, waardoor de maaltijden optimaal bijdragen aan sneller herstel van uw patiënten.

Daarbij wisselt het aanbod twee keer per jaar, waardoor u ook in staat bent seizoensgebonden gerechten aan te bieden aan uw patiënten.

 

 

Paragraph image
Maaltijden in disposable


Uiteraard is het ook mogelijk om onze maaltijden disposable (3-vaksmaaltijd) te bestellen. Deze maaltijd portioneren uw medewerkers zelf op uw eigen servies voor een optimale presentatie. Vervolgens hoeft de maaltijd alleen nog maar geregeneerd te worden.

 

Fresh & Freeze

 

Huuskes biedt ook vriesverse maaltijden in disposable. Deze maaltijden worden in een zogenaamde torusverpakking verpakt (zie foto hiernaast), waardoor de maaltijd heel eenvoudig op bord te portioneren is.

 

Meer over Fresh & Freeze

Praktijkvoorbeeld Rijnstate

Rijnstate
Maaltijden op porselein

Ondersteuning en ICT

Paragraph image

Voor een extra gastvrijheidsbeleving en efficiente voedingsadministratie adviseren wij onze klanten de maaltijdoplossing aan te bieden in combinatie met een tabletapplicatie voor zowel medewerkers als patienten. Hierdoor kunt u het complete proces, van bestellen tot de voedingsadministratie volledig automatiseren. Dit bespaart medewerkers veel tijd en vergroot patiënttevredenheid.

 

Huuskes ondersteunt ziekenhuizen in dergelijke applicaties door middel van CuliCart Hospitality. Wij zijn gespecialiseerd in de inrichting en het beheer van CuliCart.

Meer over CuliCart