U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Zorgrestaurants en grootkeukens

 

 

Huuskes biedt verschillende oplossingen voor zorgrestaurants en grootkeukens. Denk aan een uitgebreid assortiment, efficiënte logistiek, een handig bestelsysteem en advies & ondersteuning.

 

 

Paragraph image
Breed assortiment

 

Huuskes biedt een breed assortiment producten geschikt voor grootkeukens en zorgrestaurants. Denk hierbij aan koelverse maaltijdcomponenten, maar ook aan onbewerkte en panklare verse producten. Daarnaast bieden we het complete pakket droge kruidenierswaren, diepvriesproducten en andere koelverse artikelen.

 

Dit maakt ons assortiment geschikt voor zowel keukens die vers koken als assemblagekeukens die werken met maaltijdcomponenten.

 

Meer over ons assortiment
Paragraph image
Bestellen met Huuskes shop

 

Grootkeukens en zorgrestaurants bestellen bij Huuskes middels de Huuskes shop. De voordelen van dit bestelsysteem:

 

 • Meer dan 35.000 artikelen.
   
 • Makkelijk vinden wat je zoekt door slimme zoekfunctie.
   
 • Eenvoudig maaltijden bestellen met handige maaltijdmodule.
   
 • Bestellingen wijzigen, annuleren en automatiseren.
   
 • Volop inspiratie over allerlei thema's.
Lees over Huuskes shop
Paragraph image
Advies en ondersteuning

 

Als kok of restauranthouder kunt u altijd rekenen op ons advies en ondersteuning. Wij helpen met de inrichting van uw account en het samenstellen van een kernassortiment. Tevens bieden wij oplossingen om de logistieke en financiële processen te optimaliseren, zoals hulp bij implementatie en het terugdringen van factuurstromen.

 

Advies en ondersteuning bieden wij door middel van projectmanagement, onze Huuskes Academy en onze logistieke services. 

Meer over onze diensten
Paragraph image
Optimale logistiek

 

Huuskes heeft logistiek in eigen beheer en rijdt met meer dan 100 vrachtwagens en busjes rond om alle bestellingen naar volle tevredenheid te bezorgen. We kiezen er bewust voor om dit zelf te doen, hierdoor zijn we flexibeler en houden we grip op de kwaliteit van onze leveringen.

 

Onze vrachtwagens zijn voorzien van gescheiden koel- en diepvriesruimtes, zodat gecombineerde transporten geen enkel probleem zijn. Daarnaast leveren we, in afstemming met onze klanten, meerdere keren per week. Voor u betekent dit minder voorraad, minder opslagruimte en minder voedselverspilling.

Maak kennis met Huuskes

Benieuwd naar wat Huuskes voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel naar 088 3836000 en maak vrijblijvend kennis met één van onze specialisten.