U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Maaltijdservice aan huis

 

Huuskes biedt in samenwerking met Food Connect, speciaal voor ouderen, een landelijke maaltijdservice aan huis.

 

 

Samen met Food Connect

 

Huuskes biedt deze maaltijdservice aan in samenwerking met Food Connect. Hierbij verzorgt Food Connect een groot deel van de werkzaamheden voor klanten van Huuskes, denk aan het bereiden, bezorgen en factureren van de maaltijden. Ook beschikt Food Connect over een klantenservice speciaal voor eindgebruikers van de maaltijdservice.

 

Slimme logistieke oplossingen

 

Huuskes en Food Connect bieden efficiënte logistieke oplossingen. Zo is het mogelijk om alle maaltijden van zowel Huuskes als Food Connect in één levering centraal geleverd te krijgen. Daarnaast is ook separate levering op decentraal niveau of zelfs aan huis mogelijk.

Paragraph image
Samen met zorgorganisaties

 

We bieden de maaltijdservice aan in samenwerking met zorgorganisaties. Dit houdt in dat Huuskes in samenwerking met Food Connect maaltijden kan verzorgen voor alle extramurale doelgroepen. Denk hierbij ook aan:

 

  • Ouderen in de wijk
     
  • Bewoners van aanleunwoningen
     
  • Patiënten (pre- en/of postoperatieve maaltijden)

 

Maak kennis met Huuskes

Benieuwd naar wat Huuskes voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel naar 088 3836000 en maak vrijblijvend kennis met één van onze specialisten.