U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Fano

Elk gerecht vraagt om een goede basis. Daarom biedt Fano je de beste aardappelsalades, pastasalades, broodsalades en roomkazen, rauwkostsalades en sauzen. Laat je eigen creativiteit er op los, voeg enkele verse extraatjes toe en ga voor een mooie presentatie!

 

 

 

Paragraph image
Natuurlijk en duurzaam 

Onze salades en sauzen zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en daar waar het haalbaar en betaalbaar is, kiezen we voor duurzame ingrediënten. Een missie waarin we steeds verder gaan. Wij gebruiken kip en varkensvlees met het Beter Leven keurmerk (1 ster), MSC tonijn en surimi, ASC zalm en vrije uitloopeieren (Beter Leven, 2 sterren), ook in onze vetarme salade-basissaus. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele markt en met liefde door onze koks bereid. Pure smaken die jouw gasten laten genieten van eerlijk eten.

We vinden het belangrijk dat jij snel en gemakkelijk kunt zien welke allergenen er wel en niet in onze producten aanwezig zijn. Vandaar dat je op al onze verpakkingen duidelijke allergeneninformatie kunt vinden. 

Meer informatie?

Ga naar de website van Fano