U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Van Gils

Hoogwaardige desserts 

Van Gils Creaties is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige desserts. Ambachtelijke mousse- en ijsdesserts. Het bedrijf zoekt daarbij naar oplossingen die zowel voor gasten in horeca als catering, momenten van oprecht plezier en pure verwennerij opleveren. Dagelijks worden er vele maaltijden feestelijk afgesloten met een dessert van, van Gils. Extra aandacht verdient het thema-assortiment, want voor elke feestelijke dag ontwerpt en produceert Van Gils een orgineel en overheerlijk mousse-bavarois en ijsdessert waarmee uw gasten worden verrast.

 

 

Paragraph image
Geschikt voor kleinschalige zorg 

Voor frontoffice-concepten en kleinschalige woongroepen heeft van Gils meerdere geschikte nagerechten. Wat te denken van een: eenpersoons vanille-triangelmousse of mini-tulbandcups. Grote (6-persoons) tulbanden en spuitzakken gevuld met bavarois zijn ook verkrijgbaar in diverse smaken.

 

Verder heeft Van Gils ook een divers assortiment suikervrij. Smakelijk gezoet met een suikervervanger uit de Tiense suikerraffinaderij. Je merkt geenszins het verschil.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Het complete assortiment van Van Gils Creaties is bij Huuskes verkrijgbaar en uit voorraad leverbaar.