U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Vakantiewerk bij Huuskes levert jou veel leuke dingen op!

Ben jij deze zomerperiode beschikbaar voor vakantiewerk?
Dan zoeken wij jou!

 

Solliciteer via Whatsapp, mail naar werken@huuskes.nl of plan direct je kennismakingsgesprek in.

Wat ga je verdienen?

Bij Huuskes verdien je als vakantiekracht altijd flink meer dan het minimumloon. In onderstaande tabel kun je zien wat jouw verdiensten per uur zijn*:

Leeftijd Per uur*
16 jaar € 7,38
17 jaar € 8,14
18 jaar € 9,01
19 jaar € 10,51
20 jaar € 13,43
21 jaar en ouder € 15,71
   
*De verdiensten per uur in deze tabel zijn inclusief vakantiegeld, uitbetaling vakantiedagen en koudetoeslag. Koudetoeslag is niet op alle afdelingen van toepassing. De tabel toont een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Afrondingsverschillen zijn mogelijk.

Wat ga je doen bij ons in de productie?

Je kunt als vakantiekracht aan de slag op één van onze productieafdelingen. Je zorgt voor het portioneren van maaltijden, verricht ondersteunende werkzaamheden binnen onze keuken, maakt rauwkostsalades op onze afdeling AGF of andere productiewerkzaamheden. De meeste afdelingen zijn gekoeld en hebben een temperatuur van ongeveer vier graden. Deze zomer kun je bij ons dus gegarandeerd het hoofd koel houden!

Werken in de productie
Aan de slag op één van onze productieafdelingen

Plan jouw gesprek

Het is voor vakantiewerk niet nodig om eerst jouw CV op te sturen, je kan gewoon zelf een afspraak inplannen op een moment dat het jou uitkomt. Ben je minimaal 16 jaar, vrijwel de hele maand augustus beschikbaar en ben je bereid om gemiddeld 30 uur per week te werken? Dan gaan we graag het gesprek met jou aan!

Ontdek de pluspunten van vakantiewerk bij Huuskes

Wil je vakantiewerk doen wanneer het jou uitkomt of samen met vrienden die droomvakantie bij elkaar verdienen? Dat kan bij Huuskes!

 

Pluspunten van Huuskes

  • Wij zoeken meerdere vakantiekrachten: dit betekent dat je samen met je vrienden in de zomer kunt werken.
  • Je kan bij ons veel uren maken, zowel door de week als op zaterdag.
  • Je ontvangt een aantrekkelijke toeslag van 10% voor de gewerkte uren op zaterdag. Op enkele afdelingen wordt ook 's avonds gewerkt, waarbij je zelfs 40% toeslag krijgt.
  • Heb je extra vrije dagen naast je opleiding of ben je eerder klaar met je examens? In overleg kun je ook eerder starten! 
  • Wij betalen jouw vakantiegeld en vakantiedagen direct elke maand uit.
  • Geen gedoe met uitzendbureaus, maar rechtstreeks bij ons in dienst.