U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Over werken bij Huuskes

 

Werken bij Huuskes betekent werken bij een dynamisch, maatschappelijk betrokken en ondernemend familiebedrijf. Kenmerkend voor ons bedrijf is dat we een informele en laagdrempelige bedrijfscultuur hebben, waarbij altijd ruimte is voor eigen initiatief en vernieuwing.

 

We zijn een stabiel en gezond bedrijf met sterke focus op strategische continuïteit. Dit betekent voor onze medewerkers een hoge mate van werkzekerheid, maar ook dat er ruimte is om te investeren in mooie en inspirerende werkomgevingen. Huuskes is zeer betrokken bij haar medewerkers. Onze medewerkers maken ons bedrijf en daar zijn we trots op!

 

Paragraph image

Over ons bedrijf

Huuskes is totaalleverancier, producent en kennispartner in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Al sinds 1956 werken wij met een team van inmiddels meer dan 1.000 medewerkers aan lekker en gezond eten en drinken voor onze klanten. Dat doen we vanuit zes vestigingen verspreid over Nederland.

 

Meer weten over ons bedrijf?

Lees meer

Een dag in het leven van..

Met meer dan 1.000 medewerkers verspreid over zes vestigingen in Nederland werken we elke dag aan lekker en gezond eten en drinken voor onze klanten. Benieuwd naar hoe de werkdag van onze collega’s eruit ziet?

Lees meer