Het is vandaag Nationale Koffiedag! Een dag zit vol koffiemomenten. Het begint al vroeg met een kopje koffie bij het ontbijt, rond de klok van 11 is het weer koffietijd en als vieruurtje is een kop koffie ook zeer geliefd. Tevens wordt koffie vaak geserveerd na het diner. We hebben een heerlijk recept om extra te genieten van je koffiemoment.

Chocoladekoffie met slagroom en caramelsaus
Dit heb je nodig voor één glas
- 1 kop espresso
- 50 ml volle chocolademelk (669339)
- 25 gram slagroom (620892)
- Caramelsaus (669466)
- Soft fudge caramel (669406)
- Chocoladekrullen (671196)
Zo maak je het
Zet een kop espresso en vul dit aan met volle chocolademelk. Een toef slagroom erop, caramelsaus erover en voila, de koffie is klaar! Extra lekker met stukjes caramel fudge en chocoladekrullen.