NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.
Paragraph image

Aandacht voor jouw restaurant

 

Goede voeding draagt bij aan het (werk)geluk van de mensen. Een sterk restaurant kan daar een belangrijke rol in spelen. Daarom verdient een bezoekers of personeelsrestaurant best een beetje extra aandacht. Voor jou zorgt een sterk basisassortiment, aangevuld met inspirerende gezonde voeding, ervoor dat het bedrijfsrestaurant een groot succes wordt. Hierin ondersteunt Huuskes organisaties met goede begeleiding, gepersonaliseerde inspiratie en een breed assortiment.
 

Onze voordelen

Paragraph image

We zetten een stapje extra

Onze specialisten ondersteunen je met advies over zaken als de samenstelling van het basisassortiment of de routing in jouw restaurant. Ook denken we mee door trainingen aan te bieden die bijdragen aan bijvoorbeeld gastvrijheid.

 

Huuskes Academy
Paragraph image

We hebben inspirerend platform

Je krijgt een gepersonaliseerde webshop. Hierin zijn functionaliteiten, assortimenten, inspiraties en recepten volledig afgestemd op jouw behoeften en interesses. Je kan bijvoorbeeld gemakkelijk bestellen door bestellijsten aan te maken, automatische bestelleningen in te stellen of je eigen mappenstructuur aan te maken. Daarnaast vind je in de shop veel nieuwe inspiratie met aantrekkelijke foodfotografie, aansluitend op actualiteit en thema's. 

Huuskes Shop
Paragraph image

We bieden een verrassend assortiment

De perfecte basis waarmee jij het verschil maakt. Daarvoor bieden wij een groot assortiment aan met verrassende producten. Van verse ingrediënten tot kant en klare producten en maaltijden, er zit altijd wel een geschikt product tussen. Hierin denken we altijd met je mee, van vega(n) tot fairtrade, met ons assortiment maak je jouw restaurant gemakkelijk een stukje gezonder.

Assortiment

Maak kennis met Huuskes

Benieuwd naar wat Huuskes voor uw bedrijfsrestaurant kan betekenen? Neem dan contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel naar 088 3836000 en maak vrijblijvend kennis met één van onze specialisten.