NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.
Paragraph image
Samen voor een gezonde keuze

 

De Huuskes Healthy Future is het gezondheidsprogramma van Huuskes waarin alle initiatieven van Huuskes die bijdragen aan meer gezonde voeding verzameld zijn. Hiermee bouwt Huuskes de komende jaren samen met haar relaties aan sneller herstel, vitaal oud worden en meer gezondheid.

 

Paragraph image
Een gezondere toekomst

 

De laatste jaren zien we de focus op gezonde voeding sterk groeien. Niet alleen bij overheid en consumenten, maar ook in de zorg en cateringsector is steeds meer aandacht voor een gezondere levensstijl. Met de komst van het Nationaal Preventieakkoord ligt er een concrete uitdaging voor de zorg.
 

Een gezonder voedingsaanbod in een ziekenhuis, zorginstelling of restaurant vraagt om een nieuwe voedingsvisie, een nieuw beleid en diverse operationele aanpassingen. Huuskes ondersteunt haar klanten hierin door bijvoorbeeld de komende jaren in te zetten op het gezonder maken van ons assortiment, maar ook door onze klanten te inspireren, te ondersteunen en te stimuleren om gezondere keuzes te maken. 

 

 

Meer weten?

 

Meer weten over onze visie op gezonde voeding en op welke manier wij klanten ondersteunen bij hun gezondheidsambities? Download dan nu onze brochure.

 

Download brochure