U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Advies en ondersteuning

 

Huuskes ondersteunt haar klanten met ervaren projectmanagers. Dit zijn specialisten met veel kennis en ervaring als het gaat om eten en drinken in de zorg of bedrijfscatering.

 

 

 

Paragraph image
Het acht stappen implementatieplan

 

Bij de implementatie van een nieuw voedingsconcept komt veel kijken, zeker bij grote organisaties. Grote groepen medewerkers moeten gaan werken volgens een nieuwe manier omtrent eten en drinken. Dit vraagt om een gedegen aanpak.

 

Huuskes hanteert hiervoor het 'Huuskes 8 stappen implementatieplan'. Deze vaste aanpak die we hanteren in dit implementatieplan heeft al bij honderden organisaties gezorgd voor een succesvolle start van het nieuwe voedingsconcept.
 

1. Samenstelling kernteam

2. Inventarisatie locaties

3. Vaststellen concept

4. Technische voorbereiding

5. Budgettering

6. Handboek eten & drinken

7. Opleiding en training

8. Evaluatie 

 

 

Tijdens de samenwerking

 

Naast opstarttrajecten staan we ook na implementatie klaar voor onze klanten. Denk hierbij aan advies en ondersteuning in de vorm van:

 

  • Assortimentsadvies
  • Regenereerinstructies
  • Besteladvies
  • Advies bij voedselverspilling
  • Budgetadvies