U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Petit Chef

Kleine porties eiwitrijke voeding voor sneller herstel

 

Bij ondervoeding of herstel na een operatie is de eiwitbehoefte groter dan normaal. Terwijl er juist vaak dan sprake is van een verminderde eetlust. Door patiënten en cliënten kleine, eiwitrijke maaltijden aan te bieden krijgen zij voldoende eiwitten binnen, zonder dat ze daar veel meer voor moeten eten.

 

Huuskes biedt speciaal voor deze doelgroep Petit Chef. Een lijn eiwitrijke mini-maaltijden van 110 tot 135 gram per stuk. 

 

 

Isala over Petit Chef

 

 

De voordelen 

 
Paragraph image
Voedzaam en eiwitrijk

Alle mini-maaltijden worden na bereiding direct ingevroren, waardoor smaak, voedingsstoffen- en waarden optimaal bewaard blijven. Daarnaast bevatten alle producten minimaal 10 gram eiwit en zijn ze eiwitrijk (minimaal 20% van de energie bestaat uit eiwit).

 

 

Meer eten, minder verspilling

Bij een verminderde eetlust kunnen grote porties en drie grote hoofdmaaltijden per dag tegen staan. Ervaring laat zien dat patiënten bij kleinere porties vaker meer eten en wel hun bord leegeten.

Paragraph image
Doelgroepgericht

De maaltijden zijn geschikt voor diverse ziektebeelden, diëten en persoonlijke voorkeuren. Zo zijn er natriumarme en vegetarische varianten beschikbaar. Daarbij zijn alle basissmaken zijn vertegenwoordigd en zijn de mini-maaltijden hoog op smaak. Dit maakt ze zeer geschikt voor oncologische patiënten.

 

 

Hoogwaardige presentatie

Met Petit Chef creëert u met minimale inspanning een hoogwaardige gastvrijheidsbeleving. Door het product bevroren uit de verpakking te halen, in een porseleinen pannetje te plaatsen en vervolgens te verwarmen, creëert u met een kleine handeling een aantrekkelijk gepresenteerde maaltijd.

Bekijk brochure

Meer informatie over Petit Chef? Bekijk dan de brochure digitaal.

 

 

Bekijk brochure