U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Petit Chef

Kleine porties eiwitrijke voeding voor sneller herstel

 

Bij ondervoeding of herstel na een operatie is de eiwitbehoefte groter dan normaal. Terwijl er juist vaak dan sprake is van een verminderde eetlust. Door patiënten en cliënten kleine, eiwitrijke maaltijden aan te bieden krijgen zij voldoende eiwitten binnen, zonder dat ze daar veel meer voor moeten eten.

 

Huuskes biedt speciaal voor deze doelgroep Petit Chef. Een lijn eiwitrijke mini-maaltijden van 110 tot 135 gram per stuk. 

 

 

Alle voordelen op een rij:

 
Paragraph image
Voedzaam en eiwitrijk

Alle mini-maaltijden worden nadat ze vers bereid zijn direct ingevroren, waardoor voedingsstoffen en smaak optimaal bewaard blijven. Daarnaast bevatten alle producten minimaal 10 gram eiwit en zijn ze eiwitrijk (minimaal 20% van de energie bestaat uit eiwit).

 

 

Meer eten en minder verspilling

Bij een verminderde eetlust kunnen grote porties en drie grote hoofdmaaltijden per dag tegen staan. Ervaring laat zien dat patiënten bij kleinere porties vaker meer eten en wel hun bord leegeten.

Paragraph image
Doelgroepgericht

Petit Chef houdt rekening met diverse ziektebeelden, diëten en persoonlijke voorkeuren. Zo zijn er natriumarme en vegetarische varianten beschikbaar. Alle Petit Chef mini-maaltijden zijn hoog op smaak en alle basissmaken zijn vertegenwoordigd. Dit maakt ze zeer geschikt voor oncologische patiënten.

 

 

Minimale inspanning, hoogwaardige presentatie

Met Petit Chef creëert u met minimale inspanning een hoogwaardige gastvrijheidsbeleving. Door het product bevroren uit de verpakking te halen, in een porseleinen pannetje te plaatsen en vervolgens te verwarmen, creëert u met een kleine handeling een aantrekkelijk gepresenteerde maaltijd.

Onze klanten over Petit Chef:

Isala over Petit Chef

 

 

Vraag brochure aan

Meer informatie over Petit Chef? Vraag dan gratis onze digitale brochure aan.

 

Vraag brochure aan