NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.
Paragraph image

Aandacht voor jouw woongroep

 

In de bestelomgeving van de kleinschalige zorg vind je alles om eten en drinken op jouw woongroep een succes te maken. Het complete assortiment van Huuskes aangevuld met leuke inspiratie. Van een handige maaltijdcyclus met elke dag vier suggesties tot leuke thema-activiteiten en makkelijke recepten. In onze receptmodule kies je een gerecht, geef je aan voor hoeveel personen je wilt koken en met een klik op de knop bestel je alle producten.

 

Onze voordelen

Paragraph image

We bieden een compleet assortiment

We hebben een assortiment speciaal voor kleinschalige woongroepen, met meer dan 8.500 maaltijden en boodschappen. Tevens hebben we een uitgebreide keuze in dieetmaaltijden en zorgartikelen zoals medische voeding en professionele schoonmaakartikelen.

Assortiment
Paragraph image

We hebben gebruiksvriendelijke webshop

Je krijgt een gepersonaliseerde webshop. Hierin zijn functionaliteiten, assortimenten, inspiraties en recepten volledig afgestemd op jouw behoeften en interesses. Zo bevat deze webshop een vernieuwde maaltijdmodule en een receptenmodule vol met inspirerende gerechten.

Huuskes Shop
Paragraph image

We bieden persoonlijke service en ondersteuning

We ondersteunen woongroepen met persoonlijke ondersteuning, zoals diverse trainingen op het gebied van bestellen, regenereren, voedingsveiligheid en voeding en diëten/allergenen. Daarbij hebben we behulpzame projectmanagers en klantenservice en zijn de leveringen flexibel.

Huuskes Academy

 

Uit de praktijk

 

Opella over Eten & Zo
Sensire over Eten & Zo

Maak kennis met Huuskes

Ben je benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen of ben je benieuwd naar het gemak van onze webshop? Neem dan contact op met onze accountmanager. Zij komen graag bij je langs om je meer te laten zien en te vertellen over onze dienstverlening. Bel 088 - 38 36 000 om een afspraak te maken.