NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Sponsoring en goede doelen

Huuskes neemt haar verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaam ondernemen. Hierbij houden we niet alleen rekening met het milieu, maar ook met mens en maatschappij. Om die reden ondersteunen we verschillende sociaal maatschappelijke initiatieven.

Onze goede doelen

Paragraph image
Nationaal Ouderenfonds

 

Huuskes werkt sinds 2015 samen met het Nationaal Ouderenfonds. De afgelopen jaren hebben de organisaties al verschillende evenementen voor (eenzame) ouderen georganiseerd. Met bewoners varen op het Lauwersmeer of genieten van een circusvoorstelling. Samen hebben wij de Huuskes Gezelligheidskwiss ontwikkeld, die ieder jaar op meerdere locaties plaatsvindt. 

Paragraph image
Voedselbank

 

Voedselverspilling staat bij veel (zorg)organisaties hoog op de agenda, ook bij Huuskes. Door de nieuwste technieken en innovaties proberen wij verspilling steeds meer terug te dringen. Maar het eten & drinken dat overblijft én die nog van goede kwaliteit is wordt geleverd of opgehaald door de Voedselbank.

Paragraph image
Rode Kruis

 

Vele vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich jaarlijks in tijdens diverse grote evenementen in Nederland, denk hierbij aan de Nijmeegse Vierdaagse, de Dam tot Damloop en de Zwarte Cross. Als partner van het Rode Kruis is Huuskes de voorkeursleverancier op het gebied van eten en drinken voor deze vrijwilligers.

Paragraph image
Special Olympics

Sinds 2022 is Huuskes de trotse partner van Special Olympics, het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. In 2022 vinden de Special Olympics Nationale Spelen plaats in Twente, van 10 tot en met 12 juni. Samen geven we de atleten een mooi podium!

Sponsorbeleid

Huuskes ontvangt jaarlijks vele sponsorverzoeken. Hierdoor zijn wij gedwongen om bewuste keuzes te maken. Alleen projecten, activiteiten of evenementen met een directe relatie tot gezondheid, zorg en welzijn nemen wij in overweging voor een sponsoring.

 

Onze voorwaarden voor sponsoring:

 

Via onderstaand formulier kunt u een aanvraag tot sponsoring doen. Graag willen wij u vragen om voorafgaand aan uw aanvraag onderstaande criteria te raadplegen of uw project, activiteit of evenement in aanmerking komt voor sponsoring.

 

 • Wij kiezen ervoor alleen projecten, activiteiten of evenementen met een directe relatie tot gezondheid, zorg en welzijn te ondersteunen.
   
 • Het bestaan van een klant-leverancier relatie speelt een belangrijke rol in de afweging om een project te gaan sponsoren.
   
 • In het geval van evenementen of projecten met een deadline dient u uw aanvraag minimaal 6 weken voor aanvang van het evenement of de projectdeadline in te dienen.
   

Wij sponsoren geen:

 • Individuen
 • Studentenverenigingen
 • Projecten met een religieus of politiek karakter
 • Projecten welke direct of indirect als doel hebben om winst te genereren 
 • Projecten die geen maatschappelijke bijdrage leveren

 

Voldoet uw aanvraag aan al deze criteria, dan beoordelen wij uw sponsorverzoek en krijgt u binnen ca. 15 werkdagen een reactie van ons.

Sponsoring aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u een aanvraag tot sponsoring doen.

 

Let op: Wij verzoeken u, voor het invullen van dit formulier, middels bovengenoemde criteria te controleren of uw sponsoractiviteit in aanmerking komt. Sponsoraanvragen die niet aan deze criteria voldoen worden niet in behandeling genomen.