NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Kwaliteit bij Huuskes

 

Kwaliteit staat bij Huuskes hoog in het vaandel en is geïntegreerd in de totale bedrijfsvoering. Wij, maar ook onze klanten, verwachten een consistent hoge (product)kwaliteit. Dit is alleen te garanderen met efficiënt kwaliteitsbeheer.

Certificaten

Momenteel heeft Huuskes een drietal kwaliteitscertificaten in het bezit, te weten ISO 22000/FSSC 22000, ISO14001 en Skal. 

 

 

ISO 22000/FSSC 22000


Huuskes is gecertificeerd voor de ISO 22000/FSSC 22000. Dit is een ISO-norm die zich speciaal richt op voedselveiligheid. De norm is gebaseerd op de continue verbetering van ons voedselveiligheidssysteem en bestaat onder andere uit een HACCP-plan. Deze norm is door de GFSI erkende standaard.

Klik hier om het ISO 22000/FSSC 22000 certificaat te bekijken.

 


 

ISO 14001

 

We zorgen niet alleen voor het hier en nu, maar nemen ook onze verantwoordelijkheid voor volgende generaties. ISO 14001 is een norm voor het milieumanagementsysteem welke wordt gebruikt om ons huidige milieubeleid verder te optimaliseren en de uitvoering ervan te borgen. Klik hier om het ISO 14001-certificaat te bekijken.


 

SKAL-certificaat


Huuskes beschikt ook over een Skal-certificaat, welke toestemming geeft voor het opslaan en uitleveren van biologische handelsproducten. Het certificaat wordt uitgegeven door Skal Biocontrole, een bedrijf dat zich inzet als onafhankelijk toezichthouder voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.

Klik hier om het Skal-certificaat Huuskes - Hoofdkantoor te bekijken.

Klik hier om het Skal-certificaat Huuskes - Logistiek Centrum te bekijken.