NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Over ons

 

Huuskes is totaalleverancier, producent en kennispartner in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Al sinds 1956 werken wij met een team van inmiddels meer dan 1.000 medewerkers aan lekker en gezond eten en drinken voor onze klanten.

 

 

 

Paragraph image

Onze missie

'Met liefde voor lekker eten en drinken bijdragen aan gezondheid, geluk en herstel’

 

Dit doen we door met vakmanschap de meest lekkere en voedzame producten te bereiden. Dit samen met een uitgebreid assortiment boodschappen en slimme logistiek maakt ons de totaalleverancier voor zorg en bedrijfscatering.

 

We ondersteunen de mensen die het dichtst bij de patiënten, cliënten en gasten staan. Dit doen we met gedegen advies, bewezen concepten en ervaren specialisten.

 

Tot slot blijven we innoveren omdat het altijd beter kan. Voor patiënten, cliënten en gasten, voor onze klanten, eigen medewerkers, dierenwelzijn en milieu.

Onze meerwaarde

Vakspecialisme

Wij zijn specialist in eten en drinken in zorg en bedrijfscatering. Niet alleen door onze jarenlange ervaring in deze sectoren, maar ook omdat we sinds jaar en dag in eigen keukens, een eigen slagerij, poelier, AGF-afdeling en snijafdeling zelf producten ontwikkelen en bereiden.

Partnership

Behalve leverancier zijn wij vooral een betrokken partner voor onze klanten. Dit betekent dat we ons inspannen om eten en drinken echt een succes te maken bij hen. Dit doen we door onze kennis te delen en altijd een stapje verder te gaan. 

Innovatie

Innovatie zit ons in het bloed, omdat we vinden dat het altijd beter kan. Voor patiënten, cliënten en gasten, voor onze klanten, eigen medewerkers, dierenwelzijn en milieu.

Paragraph image

Onze historie

Huuskes is in 1956 opgericht door Henk Huuskes senior en vandaag de dag nog steeds een familiebedrijf.

 

Meer weten over waar wij vandaan komen?

Lees meer