U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Cross & Care Logistics

 

Bij Cross & Care Logistics worden goederen van meerdere leveranciers in één levering gebundeld en op afdelingsniveau bezorgd. Denk hierbij aan goederen als voeding, incontinentiemateriaal en medische disposables, maar ook aan kantoorartikelen, schoonmaakmiddelen of bloemen. Het vervoer van allerlei goederenstromen is mogelijk.

 

Het is een betaalbare oplossing voor de decentrale belevering van alle afdelingen of woongroepen, waardoor medewerkers meer tijd overhouden voor wat echt belangrijk is: de zorg voor cliënten en patiënten.

 

 

Paragraph image

Hoe het werkt

 

Stap 1 - Bestellen

 

Uw medewerkers bestellen hun goederen direct bij uw vaste leverancier van bijvoorbeeld  incontinentiemateriaal of medische disposables.

 

 

Stap 2 - Levering

 

De leverancier levert de goederen vervolgens centraal op één van vele distributiecentra van Huuskes. Deze goederen worden vervolgens door Huuskes gesorteerd en op afdelingsniveau bij uw organisatie geleverd.

 

 

Stap 3 – Factuur

 

U ontvangt een factuur voor de goederen van uw eigen vaste leverancier. In overleg wordt met u vastgelegd op welke wijze de kosten voor de decentrale levering worden verrekend.

De voordelen
 
  • Tijdsbesparing voor uw medewerkers

Huuskes levert de goederen op de afdeling en zet ze wanneer gewenst ook in de koelkast. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers meer tijd overhouden voor andere zaken.
 

  • Besparing magazijn en voorraad

Omdat we vaker per week kleinere hoeveelheden meebrengen, is minder opslagruimte op uw locaties en afdelingen nodig. Daarbij is er ook geen eigen centraal magazijn en interne transportdienst meer nodig.
 

  • Besparing logistieke kosten leveranciers

Wanneer een groot aantal leveranciers allemaal onafhankelijk van elkaar hun goederen decentraal bij een groot aantal afleverpunten leveren, brengt dit veelal een flinke logistieke kosten met zich mee. Het bundelen van goederen biedt hier belangrijke bespaarmogelijkheden voor.
 

  • Minder stoormomenten en overlast

Minder vervoersbewegingen betekent ook minder overlast op uw terreinen en minder stoormomenten op de woongroepen, huiskamers of afdelingen.
 

  • Commerciële vrijheid en eigen regie

U maakt zelf afspraken met uw leveranciers en bent ook vrij om van leverancier te wisselen wanneer u dat wilt.
 

  • Minder vervoersbewegingen en CO2-uitstoot

Cross-docking vermindert het aantal vervoersbewegingen dat nodig is om een organisatie met een groot aantal afdelingen decentraal te kunnen leveren. Dit betekent een sterk verminderde CO2-uitstoot.

Bekijk brochure

Meer informatie over Cross & Care Logistics? Bekijk dan onze leaflet door op de afbeelding te klikken.