NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Convenience maaltijden

Huuskes is specialist in koelverse convenience maaltijden. Deze maaltijden worden elke dag vers op bestelling bereid in onze eigen keuken en na bereiding direct teruggekoeld. Zo blijven voedingswaarden en smaak optimaal behouden.

 

 

 

Breed assortiment

Huuskes beschikt over een ruim assortiment maaltijden en maaltijdcomponenten uit diverse nationale- en internationale keukens. Van traditionele Hollandse gerechten tot multiculturele maaltijden. Tevens in vele afleidingen beschikbaar, zoals natriumarm, gemalen en/of glad gebonden.

 

Tevens beschikt Huuskes over een ruim aanbod in diverse dieetafleidingen en componenten met een afwijkende consistentie. In een eigen (dieet)keuken worden maaltijden en maaltijdcomponenten gemaakt die geschikt zijn voor een glutenvrij, lactosevrij, koemelkvrij, pindavrij, notenvrij of een kipeiwitvrij dieet.

Verschillende verpakkingsvormen

Onze koelverse maaltijden zijn in verschillende verpakkingsvormen verkrijgbaar. Zo is er altijd een verpakkingsvorm die past bij uw situatie.

 

 

 

Grootverpakkingen

Dit zijn maaltijdcomponenten in half gastronorm verpakkingen. Ideaal voor grootkeukens en restaurants die zelf maaltijden portioneren.

 

 

 

 

Groepsverpakkingen

Dit zijn kleinere maaltijdcomponenten in kleinere verpakkingen die besteld kunnen worden voor één tot en met zes personen. Zeer geschikt voor kleinschalige woonvormen waarbij bewoners samen aan tafel eten.

 

 

 

Individuele verpakkingen

Dit zijn complete maaltijden in één verpakking. Ideaal voor individuen die zelfstandig de maaltijd nuttigen of door een dieet niet van dezelfde maaltijd als de rest van de groep gebruik kunnen maken.


 


Maaltijden op porseleinen borden

Huuskes biedt een groot assortiment maaltijden geportioneerd op porseleinen borden. Deze maaltijden worden in een plastic omverpakking koelvers op locatie geleverd. De maaltijden hoeven alleen nog maar verwarmd te worden en uitgeserveerd te worden. Afwassen is niet nodig, want de vuile vaat nemen we weer mee retour.