NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Regenereren met Huuskes

Klik op de verpakking die je wilt verwarmen

Torusverpakking

Combi-oven  

  • Verwarm de oven voor tot 140°C
  • Prik een aantal gaatjes aan de zijkant van de seal-folie
  • Plaats de diepvriesmaaltijd in de oven op een rooster met een dichte bakplaat eronder en stel deze in op 110°C, 50% stoom gedurende 50 minuten
  • Controleer tijdens het regeneratieproces of het product de gewenste temperatuur heeft (temperatuur van de componenten dienen tenminste 75°C te zijn en mogen niet warmer worden dan 85°C)
  • Plaats na het verwarmen de maaltijd op het bord (let op: gebruik de juiste voorzorgsmaatregelen, de verpakking is heet!)
  • Trek aan het plastic lipje aan de onderkant, om zo de bodem van de verpakking te verwijderen en til de verpakking van het bord af

Heteluchtoven

  • Verwarm de oven voor op 140°C
  • Prik een aantal gaatjes aan de zijkant van de seal-folie en in de jus cup
  • Plaats de diepvriesmaaltijd in de oven op een rooster met een dichte bakplaat eronder en stel deze in op 110°C, gedurende 50 minuten                   
  • Controleer tijdens het regeneratieproces of het product de gewenste temperatuur heeft (temperatuur van de componenten dienen tenminste 75°C te zijn en mogen niet warmer worden dan 85°C)
  • Plaats na het verwarmen de maaltijd op het bord (let op: gebruik de juiste voorzorgsmaatregelen, de verpakking is heet!)
  • Trek aan het plastic lipje aan de onderkant, om zo de bodem van de verpakking te verwijderen en til de verpakking van het bord af

Contactwarmte

  • Stel de regenereerkast in op het gewenste programma (Advies instelling; 115°C gedurende 50 minuten)
  • Prik een aantal gaatjes aan de zijkant van de seal-folie
  • Plaats de diepvriesmaaltijd in de regenereerkast                         
  • Controleer tijdens het regeneratieproces of het product de gewenste temperatuur heeft (temperatuur van de componenten dienen tenminste 75 °C te zijn en mogen niet warmer worden dan 85 °C)
  • Na signaal van de regenereerkast deze nog ca. 5 minuten dicht laten om de juiste temperatuur te bereiken
  • Plaats na het verwarmen de maaltijd op het bord (let op: gebruik de juiste voorzorgsmaatregelen, de verpakking is heet!)
  • Trek aan het plastic lipje aan de onderkant, om zo de bodem van de verpakking te verwijderen en til de verpakking van het bord af

Overige informatie

Wanneer de componenten de temperatuur niet halen, dan dient het proces met ca. 5 minuten verlengd te worden

Paaltje

Combi-oven 

  • Open de verpakking en portioneer de maaltijdcomponent op het bord
  • Plaats een deksel op het bord
  • Verwarm de oven voor tot 140°C
  • Plaats de maaltijd in de oven en stel deze in op 110°C, 50% stoom gedurende 45 minuten
  • Controleer tijdens het regeneratieproces of het product de gewenste temperatuur heeft (temperatuur van de componenten dienen tenminste 75°C te zijn en mogen niet warmer worden dan 85°C)

Heteluchtoven

  • Open de verpakking en portioneer de maaltijdcomponent op het bord
  • Plaats een deksel op het bord
  • Verwarm de oven voor tot 140°C
  • Plaats de maaltijd in de oven en stel deze in op 110°C gedurende 45 minuten
  • Controleer tijdens het regeneratieproces of het product de gewenste temperatuur heeft (temperatuur van de componenten dienen tenminste 75°C te zijn en mogen niet warmer worden dan 85°C)

Contactwarmte

  • Open de verpakking en portioneer de maaltijdcomponent op het bord
  • Plaats een deksel op het bord
  • Stel de regenereerkast in op het gewenste programma (Advies instelling; 110°C gedurende 45 minuten)
  • Plaats de maaltijd in de oven en start het programma
  • Controleer tijdens het regeneratieproces of het product de gewenste temperatuur heeft (temperatuur van de componenten dienen tenminste 75 °C te zijn en mogen niet warmer worden dan 85°C)
  • Wanneer de componenten de temperatuur niet halen, dan dient het proces met ca. 5 minuten verlengd te worden

Overige informatie

Wanneer de componenten de temperatuur niet halen, dan dient het proces met ca. 5 minuten verlengd te worden

Petit Chef

 

Heteluchtoven

  • Verwarm de oven voor tot 110°C
  • Plaats de Petit Chef maaltijd in de heteluchtoven
  • Kartonnen verpakking eventueel verwijderen. Deksel hoeft niet te worden verwijderd    
  • Stel de tijd en temperatuur in, 45 minuten bij 110°C   
  • Controleer tijdens het regeneratieproces of het product de gewenste temperatuur heeft (temperatuur van dient tenminste 75°C te zijn en mogen niet warmer worden dan 85°C
  • Wanneer de componenten de temperatuur niet halen, dan dient het proces met ca. 5 minuten verlengd te worden

 

Magnetron

  • Plaats de Petit Chef maaltijd in de magnetron;
  • Kartonnen verpakking verwijderen. Deksel hoeft niet te worden verwijderd;
  • Verwarm gedurende 2 minuten en 30 seconden op 700 Watt;
  • Laat het gerecht nog 30 seconden rusten zodat de warmte zich gelijkmatig verspreidt, temperatuur dient tenminste 75°C te zijn en mogen niet warmer worden dan 85°C
  • Let op: de verpakking is heet. Gebruik de juiste voorzorgmiddelen om deze uit de magnetron te halen.
  • Wanneer de componenten de temperatuur niet halen, dan dient het proces met ca. ½ minuut verlengd te worden

Andere verpakking? Waarmee wil je het verwarmen? Klik op het icoon en vind de tips.

Heteluchtoven

Combi-oven

Heb je een kerntemperatuurmeter? Dan dien je de producten te verwarmen tot 75°C. Anders kun je onderstaande richtlijnen hanteren. 

Contactwarmte

Grootverpakkingen (bulk) in de contactwarmte-oven: 

Stappenplan:

  1. Stel de regenereerwagen/-kast in op het gewenste programma (advies: 110°C  gedurende 50 minuten).
  2. Prik één gaatje in twee hoeken (diagonaal tegenover elkaar) van de folie.
  3. Plaats de verpakking in de contactwarmte-oven.
  4. Plaats de kerntemperatuurmeter in de kern van het product. Stel deze in op 75°C.
  5. Het product is gereed wanneer de temperatuur minimaal 75°C graden is en maximaal 85°C is.
  6. Na het signaal ‘klaar’ van de contactwarmte-oven laat je deze nog 5 minuten gesloten om de optimale temperatuur te bereiken.
  7. Roer het product (indien mogelijk) door voor het serveren.

 

Verwijder de folie bij gepaneerde, gebakken en gefrituurde producten en plaats deze bij voorkeur zo hoog mogelijk in de oven. Zo blijven deze producten lekker krokant!

 

Groepsverpakkingen (multi-portie) in de contactwarmte-oven

Stappenplan:

  1. Stel de regenereerwagen/-kast in op het gewenste programma (advies: 110°C  gedurende 45 minuten).
  2. Prik één gaatje in een hoek van de folie.
  3. Plaats de verpakking in de contactwarmte-oven.
  4. Plaats de kerntemperatuurmeter in de kern van het product. Stel deze in op 75°C.
  5. Het product is gereed wanneer de temperatuur minimaal 75°C graden is en maximaal 85°C is.
  6. Na het signaal ‘klaar’ van de contactwarmte-oven laat je deze nog 5 minuten gesloten om de optimale temperatuur te bereiken.
  7. Roer het product (indien mogelijk) door voor het serveren.

 

Verwijder de folie bij gepaneerde, gebakken en gefrituurde producten en plaats deze bij voorkeur zo hoog mogelijk in de oven. Zo blijven deze producten lekker krokant!

“Schaf een kerntemperatuurmeter aan. Verwarm producten tot 75 graden. Temperatuur is echt het belangrijkste. ”
Eric Vermaas, Projectmanager Huuskes

Het verwarmen van onze producten is een van de belangrijkste stappen voor het serveren van een lekkere maaltijd aan uw gasten.

Heb je vragen over het regenereren?
Of zou je graag meer informatie willen van een van onze specialisten?
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. 

Vraag hier meer informatie aan!
Paragraph image

Wegwijzer regenereren

In onze wegwijzer lees je meer over het regenereren.

Klik op de link om de wegwijzer te bekijken.

Lees verder