NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Veggies & Meat

Vleesproducten met 50% minder vlees

 

Op een makkelijke manier minder vlees eten zonder concessies te doen op smaak? Maak dan kennis met Veggies & Meat: een nieuwe lijn vleesproducten die voor minder dan de helft uit vlees bestaat en zijn aangevuld met plantaardige ingrediënten.

 

Waarom kiezen voor Veggies & Meat?

 
Paragraph image
Smaakvol

Met Veggies & Meat kies je voor minder vlees, zonder de smaak van vlees op te geven. De producten hebben een onvervalste vleessmaak en zijn extra lekker en mals door de toevoeging van van plantaardige ingrediënten, zoals champignons,bloemkool en broccoli.

 

 

Voedzaam

Veggies & Meat producten zijn qua voedingswaarde vergelijkbaar met vlees. Vlees bevat van nature belangrijke voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitamines en mineralen. Door toevoeging van eiwitten, ijzer en vitamine B12 zijn de producten van Veggies & Meat vergelijkbaar met vleesalternatieven.

Paragraph image
Verantwoord

De productie van vlees is belastend voor het milieu. Door te kiezen voor Veggies & Meat eet je per maaltijd eenvoudig minder vlees. Dit maakt dat je met Veggies & Meat een duurzamere keuze maakt, zonder concessies te doen op smaak en voedingswaarden.

Drie smaakvolle combinaties

 
Paragraph image

Het team van productontwikkeling heeft met zorg drie verschillende combinaties samengesteld. Allemaal even smaakvol, voedzaam en verantwoord.

 

 • Champignon-rundergehaktbal
  Een combinatie van rundergehakt, erwteneiwit en champignons.
   

 • Bloemkool-kipburger
  Een combinatie van kipgehakt, cheddarkaas en bloemkool.
   
 • Broccoli-varkenssaucijs
  Een combinatie van varkensgehakt, erwteneiwit en brocolli.

Assortiment

Veggies & Meat is zowel vers als gegaard beschikbaar voor klanten van Huuskes. De producten zijn zowel gezouten als natriumarm verkrijgbaar in verschillende verpakkingshoeveelheden.

 

Bekijk het complete assortiment Veggies & Meat in de Huuskes shop.