NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.
Paragraph image

Aandacht voor sneller herstel

 

Met onze visie op voeding voor ziekenhuizen zorgen we voor kwalitatieve voeding voor iedereen. Wanneer de regie bij de patiënt ligt creëer je een optimale gastvrijheidsbeleving. Met ons partnerschap ontwikkelen, evalueren en optimaliseren we samen. 

 

Onze voordelen

Paragraph image

Specialisme in patiëntenvoeding

Onze vakspecialisten ondersteunen jouw ziekenhuis of revalidatiecentrum met kennis en ervaring op gebied van patiëntenvoeding. Wij hebben verschillende voedingsconcepten die speciaal gericht zijn op speciale dieet- en voedinseisen. Deze zijn allemaal te verkrijgen in ons brede assortiment.

Assortiment
Paragraph image

Een inspirerend en veilig platform

Onze Huuskes shop biedt een compleet assortiment artikelen, inspiratie en functionaliteiten gericht op patiëntenvoeding. Je krijgt een gepersonaliseerde webshop. Hierin zijn functionaliteiten, assortimenten, inspiraties en recepten volledig afgestemd op jouw behoeftes en voedingswensen.

Huuskes Shop
Paragraph image

Ontzorgende dienstverlening en ondersteuning

Wij ondersteunen jouw ziekenhuis of revalidatiecentra bij de complete organisatie van eten en drinken. Hierin kan je kiezen van een volledige ontzorging tot enkel ondersteuning van de voedingsadministratie. Voor een extra gastvrijheidsbeleving en efficiente voedingsadministratie werken wij met CuliCart, een voedingsadministratiesysteem. 

Huuskes CuliCart

Onze klanten vertellen

Isala
Petit Chef
Rijnstate
Maaltijden op porselein
MST
Componentenkeuze
Isala
Petit Chef
Rijnstate
Maaltijden op porselein
MST
Componentenkeuze

Maak kennis met Huuskes

Benieuwd naar wat Huuskes voor uw bedrijfsrestaurant kan betekenen? Neem dan contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel naar 088 3836000 en maak vrijblijvend kennis met één van onze specialisten.