NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.
Paragraph image

Aandacht voor jouw grootkeuken in de zorg

 

In de online bestelomgeving van de grootschalige zorg vind je alles om eten en drinken in jouw verzorgings- of verpleeghuis een succes te maken. Het complete assortiment van Huuskes aangevuld met leuke inspiratie voor jouw grootkeuken. Denk aan thema’s als gastvrijheid en duurzaamheid, maar ook leuke inspiratie voor het koken met seizoensproducten of activiteiten in het restaurant.

 

Onze voordelen

Paragraph image

We bieden een compleet assortiment

We hebben een ruim assortiment met zowel convenience als alle ingrediënten om zelf vers te koken. Ook bieden we een combinatie van foodservice en retail: zowel groot- als kleinverpakkingen. Je vindt hier alles voor jouw grootkeuken.

Assortiment
Paragraph image

We hebben een gebruiksvriendelijke webshop

Je krijgt een gepersonaliseerde webshop met handige functionaliteiten, wekelijks nieuwe inspiratie en een handige maaltijdmodule. Met de persoonlijke bestellijsten heb je met één klik de vaste bestellingen in de winkelmandje. Zo wordt het nog leuker, makkelijker en sneller om te bestellen. 

Huuskes Shop
Paragraph image

We bieden persoonlijke service en ondersteuning

Met een team van behulpzame en gespecialiseerde vakspecialisten en klantenservicemedewerkers ondersteunen wij bij de organisatie van eten en drinken. Onze projectmanagers denken actief mee en de leveringen kan je zelf flexibel instellen. Ook denken we mee door trainingen aan te bieden die bijdragen aan bijvoorbeeld gastvrijheid.

Klantenservice

Maak kennis met Huuskes

Ben je benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen of ben je benieuwd naar het gemak van onze webshop? Neem dan contact op met onze accountmanager. Zij komen graag bij je langs om je meer te laten zien en te vertellen over onze dienstverlening. Bel 088 - 38 36 000 om een afspraak te maken.