U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Fresh & Freeze

 

Naast onze koelverse maaltijden bieden we ook een groot assortiment vriesverse maaltijden, genaamd Fresh & Freeze. Deze maaltijden hebben als voordeel dat ze 2 tot 12 maanden houdbaar zijn en rijk zijn aan smaak en voedingswaarden. Dit zorgt ervoor dat Fresh & Freeze maaltijden ideaal zijn voor situaties waarbij vooraf niet bekend is welke soort en hoeveelheid maaltijden nodig zijn.

 

 

 

De voordelen

 
Breed assortiment

Het assortiment bestaat uit meer dan 80 verschillende maaltijden. Daarbij is ook een breed assortiment natriumarme, vegetarische, gemalen en glad gebonden maaltijden beschikbaar.

 
 
 
Smakelijk en voedzaam

De maaltijden worden na bereiding geportioneerd en vervolgens in een shockfreezer bevroren. Hierdoor blijft de smaak en de voedingswaardekwaliteit optimaal behouden.

 
 
 
Kleinere portie en minimaal 20 gram eiwit

De maaltijden zijn 400 gram per stuk en zijn daarmee iets kleiner dan onze koelverse individuele maaltijden van gemiddeld 450 gram. Daarbij bevatten de maaltijden minimaal 20 gram eiwit per maaltijd. Door het hoge eiwitgehalte en de kleinere porties zijn de maaltijden heel geschikt voor ziekenhuizen en de minder grote eters in zorginstellingen.

 
 
 

 

Minimale voorraad en verspilling

De maaltijden zijn binnen één dag leverbaar en hebben een houdbaarheid van 2 tot 12 maanden. Het voordeel hiervan is dat voedselverspilling door derving teruggebracht kan worden tot een minimum.

 
 
 
Hoogwaardige presentatie

Alle Fresh & Freeze maaltijden zijn zorgvuldig geportioneerd en verpakt in een torusverpakking. Hierdoor kunnen ze heel eenvoudig mooi op bord worden gepresenteerd.

Paragraph image

Hoe werkt het?

De speciale torusverpakking zorgt ervoor dat de maaltijd niet aangeraakt hoeft te worden bij het portioneren. Dit maakt de verpakking extra hygiënisch. Daarbij zorgt de verpakking voor extra gemak, omdat u de maaltijd niet handmatig hoeft over te scheppen.

 

De maaltijd kan in de verpakking worden geregenereerd. Plaats de verpakking direct na het verwarmen op een bord naar keuze. Trek vervolgens de onderzijde open door aan het label aan de zijkant van de verpakking te trekken.

 

De maaltijd zakt nu op het bord. Til vervolgens de verpakking op, de maaltijd is nu klaar om uit te serveren.

 

Paragraph image

Tip:

Plaatst u de maaltijd op een rond bord? Draai dan de verpakking tijdens het optillen iets rond, op deze manier wordt de maaltijd ook rond op het bord geportioneerd.

Bekijk brochure

Meer informatie over Fresh & Freeze? Bekijk dan de brochure digitaal.

 

Bekijk brochure