U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Zorgorganisatie KleinGeluk verlengt contract met Huuskes

20-12-2018
Samenwerking
Kleinschalige zorg

Onlangs is de samenwerking tussen Huuskes en zorgorganisatie KleinGeluk verlengd. De komende vijf jaar blijft Huuskes de totaalleverancier van het eten & drinken.

Huuskes levert een totaalpakket leveren aan KleinGeluk. De restaurants maken gebruik van HUIB en de kleinschalig woonlocaties bestellen maaltijden via de app Eten & Zo. “We hebben ervoor gekozen om met Huuskes verder te gaan vanwege het feit dat de totaalleverancier zich als een betrouwbare partner heeft bewezen met enorm veel ervaring in de zorgsector en met kennis van de voorkeuren en behoeften van onze doelgroep. Tevens is het een partner die zichzelf en haar concepten blijft ontwikkelen, toekomstbestendig maakt en meegaat in de dynamiek van de zorg”, aldus de zorgorganisatie KleinGeluk.

 

  

 

Over KleinGeluk


De Apeldoornse zorgorganisaties De Goede Zorg en De Zorgmensen bundelen hun krachten en gaan samen verder als ‘KleinGeluk’. De focus ligt op de kleine maar waardevolle geluksmomenten die je oude dag kwaliteit geven. De zorg varieert van zorgwoningen voor zelfstandig wonen, maar met alle faciliteiten van een woonzorgcentrum, tot kleinschalig wonen wanneer thuis wonen door dementie minder goed mogelijk is. KleinGeluk biedt ook uitgebreide specialistische zorg, thuiszorg en hulp in het huishouden.