U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Arla Foods Nederland

Wij maken natuurlijke zuivelproducten voor iedereen bereikbaar." Dat is de missie van Arla Foods Nederland. We produceren zuivel met respect voor mens, dier en milieu. Ons bedrijf voorziet Nederland van dagverse zuivel, kaas en boter. We voeren diverse sterke merken zoals: Arla, Melkunie, Milk & Fruit en Breaker. Arla Foods Nederland  is gevestigd in Nijkerk.

Paragraph image

Dagverse zuivel

Arla Foods Nederland komt voort uit Friesland Foods Fresh en is sinds mei 2009 onderdeel van Arla Foods in Denemarken, een zuivelcoöperatie van 8000 melkveehouders. Arla is de grootste producent van biologische zuivel in de wereld. Dagverse zuivel, boter, kaas en zuivel voor in de keuken zijn de vier belangrijke productgroepen van Arla. Nederland is een kernmarkt voor Arla. Arla heeft in een korte periode het vertrouwen gekregen van veel consumenten en tegelijkertijd binnen Foodservice een stevige positie opgebouwd. Dat komt door het geloof in onderscheidende producten en merken die duidelijk in een behoefte voorzien.

Paragraph image
Groot assortiment 

Als eerste initiatief in 2009 kwamen we met Arla Biologische Zuivel. Dit zorgde ervoor dat we de categorie versterkt hebben laten groeien en marktleider zijn in deze sector. Naast de biologische zuivel kwamen we in 2012 met Melkunie weer terug op de Nederlandse markt. Een merk dat een ieder nog kent en daardoor al snel weer de harten verovert van de consumenten. Dit assortiment is uitermate ook geschikt voor de institutionele markt met heerlijke pappen, vla's en yoghurt's. We blijven bouwen om de categorie zuivel te laten groeien en u te kunnen voorzien in de behoeften die de sector vraagt. Zo hebben we in maart lactosevrije zuivel gelanceerd en eveneens langhoudbare zuivel.

Op onze websites vertellen we u graag nog meer over ons bedrijf. Mocht u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen dan kunt u ook contact met ons opnemen op 033-2476222.

 

Meer informatie?

Ga naar de website van Arla