U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Boermarke

Eerlijkheid en ambachtelijkheid 

Boermarke Desserts concentreert zich op de institutionele markt, de cateringmarkt en het horecasegment. Het bedrijf kenmerkt zich in de eerste plaats door eerlijkheid en ambachtelijkheid. Bij het Twentse bedrijf worden vele soorten roomijs, vla, yoghurt, bavarois, pap, kwark en fruitproducten gemaakt volgens grootmoeders recept. Het assortiment van Boermarke bevat voor elk wat wils, Boermarke levert gekoelde en diepgevroren desserts om je vingers bij af te likken! 

 

 

Paragraph image
Uitgebreid assortiment aan desserts

Boermarke beschikt over een zeer uitgebreid assortiment gekoelde en diepgevroren desserts. Er is voor elk wat wils, Boermarke maakt zowel luxe als eenvoudige toetjes. Het bedrijf levert vele soorten ijs en bavarois en zo'n 25 verschillende vla-soorten, die ook verkrijgbaar zijn als suikervrije variant. De smaken variëren van traditionele soorten als vanille- en chocoladevla tot vernieuwende varianten als rumvla en ananasvla.

 

Wat yoghurt en pudding betreft is er ook de zogenaamde 'Boer'n Toet' lijn. Deze bestaat uit luxe soorten yoghurt als bijvoorbeeld muesli-yoghurt met een separaat topdeksel en yoghurt met diverse soorten fruit. Verder behoren onder meer griesmeelvla, bitterkoekjesvla, rijstevla en diverse soorten dubbelvla tot het assortiment.

Verpakkingen

Naast het assortiment worden ook de verpakkinggroottes steeds belangrijker. Boermarke past zich daarbij aan op de trends en bewegingen in de markt. Op dit moment neemt kleinschalig wonen een enorme vlucht en dit heeft er onder andere voor gezorgd dat Boermarke inmiddels meer dan 70 verschillende producten in trays van 6 stuks verkoopt. Hierdoor kan iedere afdeling meer op maat en afgepast bestellen.