NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Bravis ziekenhuis tekent als eerste ziekenhuis van IAZ nieuw contract met Huuskes

8-4-2021
Samenwerking
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen

Ontzettend trots zijn wij op de nieuwe samenwerking met het Bravis ziekenhuis. Enkele weken geleden zijn we al gestart met het leveren op de locaties Roosendaal en Bergen op Zoom en woensdag 7 april is de samenwerkingsovereenkomst definitief gemaakt. Het Bravis ziekenhuis is het eerste ziekenhuis binnen de inkoopvereniging InkoopAlliantie Ziekenhuizen (IAZ) die eten & drinken afneemt bij Huuskes.

Paragraph image

Huuskes start met het leveren van DKW-producten, maar dit wordt in de toekomst mogelijk verder uitgebreid. Jos Verver, hoofd inkoop Bravis ziekenhuis, vertelt: “Huuskes stimuleert de inkoop van duurzame en verantwoorde producten en wil Bravis helpen om verspilling van voedsel te voorkomen. Maar ook de manier van communiceren, het enthousiasme en de wil om met Bravis ziekenhuis mee te denken maakt dat wij graag met Huuskes willen samenwerken.”

 

Tevens hebben beide partijen in de toekomst ambities om het eten & drinken in het ziekenhuis nog meer te verduurzamen. Wij kijken uit naar een hele plezierige samenwerking!

 

Op de foto (van links naar rechts):
Jeroen Collette, lid Raad van Bestuur van het Bravis ziekenhuis, Gerben Hengeveld, Marketing & New Business bij Huuskes, Jos Verver, hoofd inkoop Bravis ziekenhuis en Niels Wassink, National Accountmanager Cure bij Huuskes.

“De manier van communiceren, het enthousiasme en de wil om met Bravis mee te denken maakt dat wij graag met Huuskes willen samenwerken.”
Jos Verver, hoofd inkoop Bravis ziekenhuis

InkoopAlliantie Ziekenhuizen

Het nieuwe contract met Huuskes is tot stand gekomen dankzij een intensieve samenwerking met InkoopAlliantie Ziekenhuizen (IAZ). De IAZ is de grootste Nederlandse inkoopvereniging in de gezondheidszorg. Een alliantie waar het Bravis ziekenhuis al 11 jaar bij aangesloten is.

 

“Het is zo belangrijk om kennis met elkaar te delen. Niet alleen voor de financiële voordelen, maar juist om van elkaar te leren”, vertelt Jos enthousiast. “Doordat de IAZ haar kennis met ons deelde, konden we samen denken aan het grote geheel. Dat is heel waardevol. Zo konden we hierdoor ook collectieve afspraken maken. Dat maakt het contract ook voor andere ziekenhuizen interessant.”