U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

De Huuskes Babbeldeur

11-5-2020
Nieuws
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen
Bedrijfsrestaurants

Even bijkletsen of op bezoek bij een dierbare in een verzorgingshuis is nu niet meer zo vanzelfsprekend in deze onzekere periode van COVID-19. Maar dankzij de Huuskes Babbeldeur kunnen bewoners van zorginstellingen weer ouderwets bijkletsen met hun dierbaren. Inmiddels zijn de eerste babbeldeuren geplaatst en de reacties zijn zeer positief!

“We ontvangen heel veel positieve reacties, van zowel familie als cliënten. Erg ontroerend!”
Marco van den Berg , Facilitair coördinator Livio - Locatie de Cromhoff
Paragraph image
Ouderwets bijkletsen

Een bezoekje brengen aan dierbaren in het verzorginshuis is nu door het coronavirus niet mogelijk. Als totaalleverancier van eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering willen we de mensen - met name iedereen die in quarataine zit in een zorginstelling - een hart onder de riem steken. Daarom lanceren we samen met standbouwer Artica de Huuskes Babbeldeur

 

De Huuskes Babbeldeur is speciaal ontworpen voor zorginstellingen, zodat bewoners, cliënten en patiënten die in quarantaine zitten toch veilig met familieleden en vrienden kunnen bijkletsen en elkaar kunnen aankijken. Mensen kunnen elkaar zien via plexiglas en middels een intercom met elkaar communiceren. En ideaal: de deur past in elk bestaand deurkozijn.

 

 

De eerste Huuskes Babbeldeur is geplaatst bij Verpleeghuis De Cromhoff  in Enschedevan zorgorganisatie Livio.

 

 

Grote dank aan onze leveranciers Moderna Textielservice BV, Friesland Campina, Unilever Food Solutions Nederland en Nutricia die dit mede mogelijk hebben gemaakt.