U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Eerste Hollandse Gezelligheidskwiss bij TMZ laat oude tijden herleven

9-5-2019
Evenement
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants

Op woensdag 24 april 2019 vond de eerste Huuskes Hollandse Gezelligheidskwiss plaats. De interactieve quiz, waar de deelnemers met behulp van stemkastjes actief betrokken werden, liet bij iedereen weer oude tijden herleven.

Op woensdag 24 april 2019 vond de eerste Huuskes Hollandse Gezelligheidskwiss plaats. Terwijl er in de nieuwe TMZ-vestiging de Meulenhof in Tubbergen druk verhuisd werd, was het in de kantine van de naastgelegen voetbalclub TVC ’28 groot feest. Onder begeleiding van een quizmaster, lekkere hapjes en drankjes genoten 33 bewoners en ruim 30 medewerkers en vrijwilligers van de Hollandse Gezelligheidskwiss.

 

De interactieve quiz, waar de deelnemers met behulp van stemkastjes actief betrokken werden, liet bij iedereen weer oude tijden herleven. In de 40 vragen kwam er van alles aan bod uit de periode vanaf de jaren 30 tot nu. Beelden van het polygoonjournaal, voorwerpen van vroeger, cabaret en de liedjes van toen.

Ouderen quiz
Ouderen Quiz
Stemkastje ouderen quiz
Bitterballen ouderen quiz
De Hollandse Gezelligheidskwiss


De Hollandse Gezelligheidskwiss is een initiatief van Huuskes, het Nationaal Ouderenfonds en Quizzit. Het is zeer geschikt voor verzorg- en verpleegtehuizen als aanvulling op de dagbesteding voor ouderen, maar ook voor buurtverenigingen om het contact te verbeteren.