U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Fresh & Freeze vernieuwd!

15-5-2019
Nieuws
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen
Bedrijfsrestaurants

Huuskes introduceert een compleet vernieuwd assortiment Fresh & Freeze maaltijden. Nu verkrijgbaar in HUIB en Eten & Zo.

Alle kenmerken van Fresh & Freeze op een rij:

 

 • Smakelijk en voedzaam
  De maaltijden worden na bereiding geportioneerd en vervolgens in een shockfreezer bevroren. Hierdoor blijft de smaak, maar ook de voedingswaardekwaliteit optimaal behouden.

   
 • Geheel nieuw assortiment
  Het assortiment bestaat uit meer dan 80 verschillende maaltijden. Daarbij is ook een breed assortiment natriumarme, vegetarische, gemalen en glad gebonden maaltijden beschikbaar.

   
 • Kleinere portie en minimaal 20 gram eiwit
  De maaltijden zijn 400 gram per stuk en zijn daarmee iets kleiner dan onze koelverse individuele maaltijden van gemiddeld 450 gram. Daarbij bevatten de maaltijden minimaal 20 gram eiwit per maaltijd. Door het hoge eiwitgehalte en de kleinere porties zijn de maaltijden heel geschikt voor ziekenhuizen en de minder grote eters in zorginstellingen.

   
 • Minimale voorraad en verspilling
  De maaltijden zijn binnen één dag leverbaar en hebben een houdbaarheid van negen maanden. Dit betekent dat bij de inzet van deze maaltijden door het aanhouden van een minimale voorraad en de lange houdbaarheid van de maaltijden zelf voedselverspilling teruggebracht kan worden tot een minimum.

   
 • Hoogwaardige presentatie
  Alle Fresh & Freeze maaltijden zijn zorgvuldig geportioneerd en verpakt in een torusverpakking. Hierdoor kunnen ze heel eenvoudig mooi op bord worden gepresenteerd.
Paragraph image
Hoe werkt het?

De speciale torusverpakking zorgt ervoor dat de maaltijd niet aangeraakt hoeft te worden bij het portioneren. Dit maakt de verpakking extra hygiënisch. Daarbij zorgt de verpakking voor erxtra gemak, omdat u de maaltijd niet handmatig hoeft over te scheppen.

De maaltijd kan in de verpakking worden geregenereerd. Plaats de verpakking direct na het verwarmen op een bord naar keuze. Trek vervolgens de onderzijde open door aan het label aan de zijkant van de verpakking te trekken.

De maaltijd zakt nu perfect geportioneerd op het bord. Til vervolgens de verpakking op, de maaltijd is nu klaar om uit te serveren. 

Paragraph image
Tip

Plaatst u de maaltijd op een rond bord? Draai dan de verpakking tijdens het optillen iets rond, op deze manier wordt de maaltijd ook rond op het bord geportioneerd.