U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Hollandse Gezelligheidsquiz bij ZGR groot succes!

26-11-2019
Evenement
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen
Bedrijfsrestaurants

Wat een feest! Op donderdag 26 september 2019 organiseerden wij samen met onze partner het Nationaal Ouderenfonds​ de Huuskes Hollandse Gezelligheidskwiss bij Zorggroep Raalte. Tevens heeft de Sallandse ouderenzorgorganisatie de samenwerking met Huuskes onlangs verlengd.

Middag vol herinneringen

 

De quiz vond plaats bij Brasserie Zwakenberg in Raalte, waar de bewoners van Zorggroep Raalte werden ontvangen met een lekker taartje. Hierna was het tijd voor de quiz, met vragen geheel afgestemd op senioren en gepresenteerd door een quizmaster.

 

De interactieve quiz, waar de deelnemers met behulp van stemkastjes actief betrokken werden, liet bij iedereen weer oude tijden herleven. In de 40 vragen kwam er van alles aan bod uit de periode vanaf de jaren 30 tot nu. Beelden van het polygoonjournaal, voorwerpen van vroeger, cabaret en de liedjes van toen. De winnaars ontvingen een mooi verwenpakket van Huuskes.

 

Kortom, het was een gezellige middag vol plezier en herinneringen! 

 

 

 

“Je bent nooit te oud om te quizzen! ”
ZGR
Paragraph image
Zorggroep Raalte verlengd samenwerking met Huuskes

 

Zorggroep Raalte en Huuskes zijn onlangs een contractverlenging overeengekomen. Ook de komende vijf jaar blijft Huuskes de totaalleverancier van het eten en drinken. 

 

Het contract omvat de leveringen van het totaalpakket aan versproducten, convenience maaltijdcomponenten, DKW en diepvriesartikelen. Daarbij ondersteunt Huuskes in het optimaliseren van de twee productiekeukens Angelicus Custodes en Stevenskamp door middel van projectmanagement. Ook wordt er gekeken of nieuwe of bestaande concepten kunnen worden ingezet. Partnership is hier met recht van kracht. 

De Hollandse Gezelligheidskwiss

De Hollandse Gezelligheidskwiss is een initiatief van Huuskes, het Nationaal Ouderenfonds en Quizzit. Het is zeer geschikt voor verzorg- en verpleegtehuizen als aanvulling op de dagbesteding voor ouderen, maar ook voor buurtverenigingen om het contact te verbeteren.

  

 

Interesse? Neem contact op met uw Huuskes accountmanager.