U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Huuskes en Nationaal Ouderenfonds tekenen partnership

15-6-2017
Samenwerking
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen
Bedrijfsrestaurants
Zorg aan huis

Afgelopen week hebben Huuskes en het Nationaal Ouderenfonds de overeenkomst getekend voor een langdurig officieel partnership. Met dit partnership verbindt Huuskes zich de komende jaren aan het Nationaal Ouderfonds en ondersteunt hiermee de bestrijding tegen eenzaamheid onder ouderen.

Paragraph image

Huuskes werkt sinds 2015 samen met het Nationaal Ouderenfonds. De afgelopen jaren hebben de organisaties al verschillende evenementen voor ouderen georganiseerd, zoals een stranddag voor ruim 100 ouderen en een compleet verzorgde middag varen op een rondvaartboot in Amsterdam. Gerben Hengeveld, Manager New Business en Marketing bij Huuskes legt uit: "We vinden het vanuit Huuskes enorm belangrijk iets terug te doen voor ouderen in Nederland. Veel ouderen zijn eenzaam en krijgen onvoldoende aandacht vanuit de maatschappij. Door het Nationaal Ouderenfonds als volwaardig partner te steunen kunnen we samen met hen echt een verschil maken. Daar zijn we als Huuskes enorm trots op."

 

Ook het Nationaal Ouderenfonds is blij met dit partnership. Patrick Zuman, Partnermanager bij Nationaal Ouderenfonds vertelt: “Wij zijn erg blij dat Huuskes ook de komende jaren met samen met ons evenementen gaat organiseren. Met dit soort uitjes kunnen we ouderen echt een leuke dag bezorgen. Tevens komen ouderen tijdens dit soort dagen in contact met elkaar, wat weer bijdraagt aan het voorkomen en bestrijden van eenzaamheid.”

 

Gezamenlijke plannen

Huuskes en Nationaal Ouderenfonds hebben een aantal concrete plannen voor de invulling van de partnership. Het komende jaar staat onder andere een groot circus gepland waarvoor we ruim 500 ouderen gaan uitnodigen. Daarnaast gaan we ook nog samen met het Nationaal Ouderenfonds een aantal kleinere evenementen organiseren.