U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Huuskes ondersteunt ouderen op afstand

6-7-2020
Samenwerking
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen
Bedrijfsrestaurants
Zorg aan huis

Van een Hollandse gezelligheidsquiz tot een middag varen op een rondvaartboot in Amsterdam. Sinds 2015 ondersteunt Huuskes het Nationaal Ouderenfonds bij het realiseren van dit soort evenementen voor ouderen. Helaas kunnen de evenementen in verband met de coronacrisis niet doorgaan. Desondanks hebben we een manier gevonden om betrokken te blijven bij het Nationaal Ouderenfonds en ze te blijven ondersteunen.

Paragraph image

Waardevol contact op afstand

Dit jaar stond onder andere een compleet verzorgde middag varen op De Jordaanboot in Amsterdam op het programma. Deze kon helaas in verband met de coronacrisis niet doorgaan. Desondanks hebben we een manier gevonden om betrokken te blijven bij het Nationaal Ouderenfonds en ze te blijven ondersteunen. 

 

Middels diensten op afstand blijft het Nationaal Ouderenfonds in contact met ouderen. Zo bellen ze ouderen via de Zilverlijn, schrijven ze brieven via Schrijfmaatje en brengen ze digitale vaardigheden bij via het gratis lesprogramma Welkom Online. En dat levert veel moois op; duizenden ouderen, vrijwilligers en woonzorginstellingen hebben zich (extra) aangemeld!

“Om deze groei mogelijk te maken heeft het Ouderenfonds de capaciteit en coördinerende taken opgeschaald. Wij zijn blij dat wij als Huuskes dit mede mogelijk kunnen maken!”
Gerben Hengeveld, manager Marketing & New Business bij Huuskes