U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Huuskes trotse partner van Special Olympics

24-2-2022
Samenwerking
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen
Bedrijfsrestaurants

Huuskes ondersteunt diverse sociaal maatschappelijke initiatieven, waaronder het Rode Kruis en de Voedselbank. Onlangs is de Special Olympics hier aan toegevoegd. De sportorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en Huuskes zijn een perfecte match. En met veel plezier kijken wij uit naar een mooie samenwerking!

Paragraph image
Partnership

Onlangs is het partnership van Huuskes en de Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022 ondertekend. In het bijzijn van Claudio Boscu, directeur Huuskes en Maaike Heethaar, projectdirecteur bij Special Olympics en topatleet Marjolijn werd de samenwerking feestelijk afgetrapt. “Dagelijks leveren wij maaltijden en boodschappen aan veel zorginstellingen en ziekenhuizen in Nederland. Dus de kans is heel groot dat degenen die meedoen aan de Special Olympics dagelijks de maaltijden van Huuskes eten. Hoe mooi is het dat dit nu samenkomt?” aldus Claudio Boscu.

Nicole ter Beke, event- en communicatiespecialist Huuskes vult aan: “Het past bij ons sponsorbeleid en we willen graag écht een partnership aangaan. Daarbij willen de organisatie niet zomaar steunen. We hebben veel kennis in huis, zoals het verzorgen van de catering bij grote evenementen en dat delen we graag. Naast financiële steun, hopen we dus veel meer te kunnen betekenen voor de Special Olympics. En met ruim 1000 collega’s gaat dat vast lukken!”

Paragraph image
Topatleet Marjolijn pakt podium bij Huuskes

“Een perfecte natuurlijke match. Dat voel je meteen, vertelt projectdirecteur Maaike Heethaar. “Kijk alleen al naar hoe Marjolijn het podium pakt tijdens haar bezoek bij Huuskes, prachtig!”

 

De topatleet voelt zich als een vis in het water aan de directietafel. Ook de medewerkers van Huuskes hebben geweten dat topatleet Marjolijn in huize Huuskes was. De directiekamer was binnen no-time gevuld en de handtekeningen werden vlot uitgedeeld. Marjolijn straalt en vol zelfvertrouwen kregen de Huuskes medewerkers te horen: ‘hup en nu weer allemaal aan het werk!”

 

Paragraph image
Over de Special Olympics Nationale Spelen 2022

De Special Olympics Nationale Spelen vinden dit jaar plaats van 10 t/m 12 juni in Twente. In elk van de veertien Twentse gemeenten vindt straks minimaal één sportevenement plaats. En met een Special Olympics dorp op de campus van Universiteit Twente, een openingsceremonie in het FBK-stadion, 3000 sporters en 1500 vrijwilligers moet het een echt sportfeest worden. Iedere sporter wordt ingedeeld op zijn of haar niveau. Zo heeft iedereen een gelijkwaardige kans om te winnen.