U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Nieuw: Huuskes Academy

16-4-2018
Nieuws
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen
Bedrijfsrestaurants

Samen met zorgorganisaties voeding en gastvrijheid naar een hoger niveau tillen, dat is het doel van de Huuskes Academy, het nieuwe opleidingsprogramma van Huuskes. De Huuskes Academy biedt in samenwerking met Horeca Academie trainingen en e-learningmodules aan gericht op voeding en gastvrijheid in de zorg.

Paragraph image

Door bezuinigingen in de zorg verdwijnt steeds meer professionele kennis over eten en drinken. Taken rondom voeding komen nu bij zorgmedewerkers te liggen. Het is niet vanzelfsprekend dat dit zomaar soepel loopt. Gerben Hengeveld, Manager Marketing & New Business bij Huuskes, vertelt: “Huuskes heeft jarenlange ervaring als het gaat om voeding in de zorg. Dit maakt dat we als organisatie veel expertise hebben opgebouwd, die kennis delen we graag met onze klanten.”

 

Professionele kennis en vaardigheden met betrekking tot werken met eten en drinken zijn belangrijk volgens Huuskes. Gerben Hengeveld vertelt: ‘Kwalitatieve voeding die goed gewaardeerd wordt bestaat maar voor een beperkt deel uit de maaltijd zelf. De wijze waarop deze bereid, geregenereerd en gepresenteerd wordt is net zo belangrijk. Maar ook voedselveiligheid, kennis van diëten en de gastvrijheidsbeleving om de maaltijd heen zijn van wezenlijk belang. Al deze aspecten komen aan bod in het opleidingsprogramma van de Huuskes Academy.

Paragraph image
Samenwerking met Horeca Academie


Huuskes werkt voor haar opleidingsprogramma samen met Horeca Academie, een gerenommeerde horecavakschool uit Den Haag. De opleidingen zijn door beide partijen samen ontwikkeld. Hierdoor sluiten de opleidingstrajecten goed aan bij de voedingsconcepten van Huuskes klanten, maar is er tevens professionele input als het gaat om gastvrijheid en culinaire vaardigheden. Dit maakt dat de opleidingen ook anders zijn dan het bestaande aanbod in de markt.

Gerben Hengeveld vertelt: ‘Bij Huuskes weten we wat er speelt in de zorg. Onze mensen komen elke dag bij verzorgingshuizen, ziekenhuizen, verpleeghuizen en (geestelijk) gehandicapteninstellingen over de vloer. Zij weten waar uitdagingen liggen en wat er nodig is om eten en drinken naar een hoger niveau te tillen. Dit maakt dat onze opleidingen medewerkers in kleinschalige woongroepen en restaurants praktische kennis en vaardigheden geven die zij direct kunnen toepassen in hun dagelijkse werk.’

Download trainingsbrochure

Wilt u meer weten over de trainingen en e-learningmodules van de Huuskes Academy? Vraag dan gratis onze online brochure aan.

 

 

Vraag trainingsbrochure aan