NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Onze champi(gn)ons

14-10-2020
Nieuws
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen
Bedrijfsrestaurants
Zorg aan huis

Onder de rook van Den Bosch ligt het dorpje Velddriel, een gebied waar de paddenstoelenteelt in hoge concentratie aanwezig is. Hier ontmoeten we Marc van Doremaele, eigenaar van Champignonkwekerij Van Doremaele. Met een ruim assortiment wilde en gekweekte duiken wij in de wereld van de echte champion, de champignon! In de keuken van Huuskes veel gebruikt, maar hoe worden ze gekweekt en waarom worden ze bezorgd in een blauw bakje? In onze serie Van Boer tot Bord laten we zien waar onze producten vandaan komen.

Het hele jaar champignons uit Nederland. Hoe we dat doen? Marc neemt ons mee en laat ons zien hoe ze gekweekt worden.
 

En waarom zitten ze eigenlijk in een blauw bakje? Klik op onderstaande button en ontdek alles over deze bijzondere leverancier van Huuskes. 

Lees hier meer over de champignon!