Er komt een heerlijke geur uit de keuken in Ede. De koks van Stichting Bethanië zijn druk bezig met het bereiden van zo’n 120 maaltijden. Een van de favorieten, vooral nu, is de erwtensoep. Staat dat op het menu, dan worden er wat porties extra bereid want ook de medewerkers zijn er dol op!

De maaltijden uit de keuken worden geserveerd op de woongroepen, in het restaurant en zelfs bij een aantal mensen thuis, die lid zijn van de maaltijdservice van Stichting Bethanië.
Al jaren komt Huuskes hier de boodschappen leveren en dat mogen we ook de komende drie jaar weer doen.
“Het is een voortzetting van een plezierige professionele samenwerking met korte lijnen, altijd snel schakelen als het moet”, zo vertelt Ben van Gils, Manager Facilitair bij Stichting Bethanië.
Ben van Gils laat zien dat er dagelijks boodschappen besteld worden via de nieuwe Huuskes Shop. En op de woongroepen wordt er ook gebruik gemaakt van Huuskes maar dan via de app Eten & Zo. “Bij Bethanië staat vers koken hoog in het vaandel. Eten is belangrijk, natuurlijk om gezond en sterk te blijven. Hoe lekkerder en verser er wordt gekookt, hoe beter de eetlust en dat is vooral voor onze doelgroep belangrijk. Dagelijks serveren we een verse maaltijd.”

“Voor 2021 hopen we Aan tafel! onze maandelijkse diners voor familie, vrijwilligers, wijkgenoten en collega’s weer te mogen organiseren. Een traditie die door Corona helaas even is stil komen te liggen. Maar dat pakken we gauw weer op”, aldus Ben.
“In het nieuwe jaar gaan we aan de slag met de koks, onze diëtiste en een aantal medewerkers van Huuskes, voor het optimaliseren van de recepturen. Gebruik maken van elkaars kennis en onze fijne samenwerking voortzetten.”
Wij kijken er naar uit! Op naar 2021!