U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Tangenborgh kiest wederom voor Huuskes

7-2-2020
Samenwerking
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen

Wij zijn ontzettend trots op deze mooie vernieuwde samenwerking. Ook de komende jaren blijven we samen inzetten op kwalitatieve producten, het nog meer verduurzamen van eten & drinken en natuurlijk tevreden bewoners.

Paragraph image
Zorggroep Tangenborgh

Zorggroep Tangenborgh is een zorgorganisatie in Zuidoost-Drenthe gespecialiseerd in het aanbieden van zorg voor ouderen. Ze hebben woonzorglocaties in de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen. In en vanuit de locaties wordt 24 uur per dag zorg aan heel Zuidoost-Drenthe geboden. Zorggroep Tangenborgh heeft 30 woonzorglocaties, kantoren en informatiepunten met 1700 bewoners en klanten.


Korte lijnen en no-nonsense

Huuskes is al ruim 10 jaar vaste partner op het gebied van eten en drinken bij Tangenborgh en biedt hier het totaalpakket. “De dienstverlening is al jaren naar volle tevredenheid en deze willen we graag continueren”, vertelt Vincent van Harteveld, Inkoper bij Zorggroep Tangenborgh. “De korte lijnen en de no-nonsense benadering zijn grote pluspunten.” 

 

Albert Heida, accountmanager Huuskes en al jaren het vaste gezicht bij de zorgorganisatie in Zuidoost-Drenthe, vult aan: “Tangenborgh is een fijne partner en door de jaren heen hebben we een mooie band opgebouwd.”

Als we vragen naar de toekomstplannen, vertelt Vincent: “We vinden partnership belangrijk en willen dit de komende jaren versterken om de kwaliteit en verduurzaming rondom eten en drinken te verbeteren. Hiervoor dagen we elkaar uit door duidelijke meetbare doelen te formuleren.”

 

Op de foto: Dhr. Jan de Goede, voorzitter raad van bestuur Zorggroep Tangenborgh en Claudio Boscu, directie Huuskes

“De korte lijnen en de no-nonsense benadering van Huuskes zijn grote pluspunten”
Vincent van Harteveld, Inkoper bij Zorggroep Tangenborgh
Moi Tangenborgh

Tangenborgh heeft de afgelopen jaren de ‘Moi Tangenborgh’ ontwikkeld voor de huiskamers van de locaties. Dit is een box gevuld met verse ingrediënten om een warme maaltijd binnen 45 minuten te bereiden. In de box zit een bereidingswijze en een foto hoe de maaltijd op het bord eruit zou kunnen zien. De medewerker krijgt per week een lijst aangeleverd waarop men aangeeft voor hoeveel personen men eten wil bestellen en of ze het panklaar of onbewerkt wil hebben. Als er gerechten op staan zoals hachee of een sudderlapje, dan kan deze kant-en-klaar door Huuskes worden aangeleverd. 

Als men besluit om een keer pannenkoeken te bakken of uit eten te gaan, dan kan de maaltijd worden afbesteld. Pluspunten van deze box zijn dat medewerkers ontzorgd worden met keuzes en het bedenken van een maaltijd en hoeveel er nodig is. Dit hebben we neergelegd bij de facilitaire dienst.