U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Terugblik op een succesvolle Zorgtotaal 2019

19-3-2019
Evenement
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen
Bedrijfsrestaurants
Zorg aan huis

Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 maart stond Huuskes op de Zorgtotaal; dé vakbeurs voor zorgprofessionals in Nederland. Op onze prachtige stand in hal 7 presenteerden we een aantal nieuwe concepten en hebben we bestaande en nieuwe relaties mogen verwelkomen. We kijken terug op drie succesvolle beursdagen en willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht! Onderstaand de aftermovie. Kijkt u met ons mee?

Bekijk de aftermovie

Open keuken

Dé blikvanger van de Huuskes stand was de open keuken, waar elke dag verschillende smaakvolle gerechtjes werden klaargemaakt door koks John, Tom en Koen. Rondom de keuken waren verschillende zitjes waar bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje werden bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen bij Huuskes.

 

Presentaties

Gedurende de drie dagen hebben we nieuwe functionaliteiten van de app Eten & Zo en de nieuwe opleidingen van de Huuskes Academy gedemonstreerd. Bernadette Molier en Roland de Groot van Threewise, onze samenwerkingspartner voor de Huuskes Academy, waren elke dag op onze stand aanwezig om bezoekers te informeren en vragen te beantwoorden.

 

Ook de campagne Van Boer tot Bord stond in de schijnwerpers tijdens de Zorgtotaal. Op twee televisieschermen werden de verschillende video’s afgespeeld.

Lancering Petit Chef

Met trots presenteerden we Petit Chef, onze nieuwe lijn met 12 eiwitrijke mini-maaltijden speciaal ontwikkeld voor ondervoede patiënten en cliënten met een verhoogde eiwitbehoefte. De mini-maaltijden werden direct klaar gemaakt, zodat iedereen kon proeven. De reacties waren zeer lovend!

Kookdemo Sandra Ysbrandy


Elke beursdag, van 12:00 t/m 14:00 uur, stond de Huuskes stand in het teken van tv-kok Sandra Ysbrandy. Deze tv-kok, bekend van onder andere het televisieprogramma Life For You, liet middels een kookdemonstratie zien hoe je gezond, lekker én zonder vlees kunt koken. De recepten zijn hier te vinden.

Sandra Ysbrandy Kookdemo
Win kookworkshop
Sandra Ysbrandy kookdemo
Huuskes stand