Open keuken
Dé blikvanger van de Huuskes stand was de open keuken, waar elke dag verschillende smaakvolle gerechtjes werden klaargemaakt door koks John, Tom en Koen. Rondom de keuken waren verschillende zitjes waar bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje werden bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen bij Huuskes.

Presentaties
Gedurende de drie dagen hebben we nieuwe functionaliteiten van de app Eten & Zo en de nieuwe opleidingen van de Huuskes Academy gedemonstreerd. Bernadette Molier en Roland de Groot van Threewise, onze samenwerkingspartner voor de Huuskes Academy, waren elke dag op onze stand aanwezig om bezoekers te informeren en vragen te beantwoorden.
Ook de campagne Van Boer tot Bord stond in de schijnwerpers tijdens de Zorgtotaal. Op twee televisieschermen werden de verschillende video’s afgespeeld.
Lancering Petit Chef
Met trots presenteerden we Petit Chef, onze nieuwe lijn met 12 eiwitrijke mini-maaltijden speciaal ontwikkeld voor ondervoede patiënten en cliënten met een verhoogde eiwitbehoefte. De mini-maaltijden werden direct klaar gemaakt, zodat iedereen kon proeven. De reacties waren zeer lovend!