NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

FrieslandCampina

Grootste zuivelcoöperatie van de wereld

Koninklijke Friesland Campina N.V. is met een omzet van 9 miljard Euro en 10,3 miljard kg verwerkte melk van 14.829 leden melkveehouders de grootste zuivelcoöperatie van de wereld (bron: jaarverslag 2010). Onze merken en producten dragen wereldwijd bij aan de voeding, gezondheid en vitaliteit van miljoenen consumenten.

 

 

Paragraph image
FrieslandCampina Cheese Specialties

FrieslandCampina Cheese Specialties is de werkmaatschappij die verantwoordelijk is voor de productie, distributie en verkoop van kaas. FrieslandCampina Cheese Specialties heeft de ambitie om meer uit zuivel te halen en het leven van de consument te verrijken door haar kennis over zuivel, consument en logistiek in te zetten voor nog betere kaasproducten en samenwerking. En dat alles op een duurzame manier. Wij, Friesland Campina Cheese Specialities Out of Home, vertalen die ambitie naar onze klanten en consumenten in de buitenhuishoudelijke markt. De focus ligt daarbij op de merken Milner, Slankie en Frico die er toe doen voor de consument op het werk, in de zorg, in de scholen, in de horeca en onderweg.

 

Paragraph image

Milner

Milner kaas is gemaakt met halfvolle melk. Milner is een Goudse 30+ kaas die gemaakt is  met halfvolle weidemelk en daarom van nature 40% minder vet bevat dan gewone 48+ Goudse kazen. Daarnaast bevat Milner net als halfvolle melk voedingsstoffen zoals calcium,eiwit, fosfor en vitamine B12. Voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Milner is dan ook de gezonde kaas voor je boterham. Dankzij de speciale receptuur en natuurlijke rijping is Milner heerlijk vol van smaak. Milner kaas is verkrijgbaar in de varianten: Jong, Licht Gerijpt, Gerijpt, Extra Gerijpt, Komijn en Mosterd. Allemaal verpakt in opvallende monopacks (1 plak) en ook in handige 7-plaks verpakking.

Paragraph image

Frico & Slankie

Frico
Frico kaas, voor elk moment van de dag. Op brood, of bij de warme maaltijd. Frico heeft een breed assortiment in veel verschillende verpakkingsvormen. Voor elke situatie een goede invulling. Goudse 48+ en Edammer 40+ kaas.

Slankie
Slankie is een sympathiek merk dat al jaren verankerd is in het domein van afvallen en een gezonde levensstijl. Het assortiment van Slankie biedt zowel Goudse kaas als smeerkaas, met het laagste vetpercentage op markt.