U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Enkco

Enkco heeft een duidelijk doel voor ogen. Wij willen voor onze afnemers de meest flexibele, innovatieve en betrouwbare partner zijn op het gebied van koelverse en diepgevroren vlees- en vleesvervangende producten met een duidelijke toegevoegde waarde, zowel voor de consument als onze directe afnemers. Bij iedere ontwikkeling houden we dit uitgangspunt scherp in het oog.

Paragraph image
De kracht van Enkco

Kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. Deze aspecten vormen de basis van Enkco. Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, hanteren we zeer strenge normen voor al onze producten. Zo maken we bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van de beste grondstoffen. Daarnaast zijn we in het bezit van een HACCP kwaliteitsborging die de kwaliteit garandeert van grondstofinkoop tot productieproces en uitlevering. Enkco is tevens BRC en EG gecertificeerd. Daarnaast worden belangrijke producteigenschappen zoals smaak en structuur uitvoerig getest in onze proefkeuken, onder gelijke omstandigheden als bij de consument thuis.

 

Enkco ontwikkeld producten die voldoen aan de meest actuele trends. In klantgerichtheid gaan wij heel ver. We kunnen onze producten in vrijwel ieder gewenste vorm leveren. Rauwe of gegaarde producten, variabele productgewichten, klantspecifieke recepturen, koelvers op diepgevroren, voorverpakt of in grootverpakking, verpakt onder beschermende atmosfeer... bij Enkco is het allemaal mogelijk. Door deze solide basis is Enkco een gerespecteerde leverancier voor vrijwel alle bekende retailers en groothandels.

Meer informatie?

Ga naar de website van Enkco