NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Enkco

Vlees. We genieten ervan. En meer dan ooit willen we weten waarmee we koken. Wat we bereiden. Wat we verkopen. Wat we eten. Sterker nog, we willen er zelf over kunnen vertellen. 

 

Maar hoe serveer je het hele verhaal als je de oorsprong niet kent? 

Wij nemen je mee. Van het gras in de weilanden tot aan verwerking. En vervolgens de weg naar jou. Over de hele linie kijk je zo met ons mee. Het maakt ons niet alleen maker van de lekkerste vlees en convenience producten. Het maakt ons ook jóuw partner in foodservice. 

Paragraph image
Assortiment

Enkco is bekend geworden met producten zoals soepballetjes, hamburgers en slavinken. Die zijn nog steeds onderdeel van ons assortiment, maar we hebben nog veel meer te bieden. Naast een breed scala aan vleesproducten bestaat ons assortiment ook uit convenience en vega(n) producten. Zo kunnen we invulling geven aan ieder eetmoment van de dag.

Paragraph image
Convenience 

Het assortiment van Enkco is aangepast aan de keuken van nu. Ontzorgen staat daarbij centraal. Wij verzorgen het convenience product zodat je er zelf alleen nog maar je eigen twist aan hoeft te geven. Onze producten zijn niet alleen snel en gemakkelijk te bereiden, maar het zijn ook concepten waarmee je je kan onderscheiden van de concurrent. En wij denken daarin graag met je mee! 

Paragraph image
Duurzaamheid

Bij Enkco nemen we je mee. Over de hele linie kijk je zo met ons mee. Als onderdeel van ketenregisseur Van Loon Group, is Enkco in staat om iedere stap in de keten volledig inzichtelijk te maken. Dit maakt het hele proces transparant voor ons, maar ook voor onze klanten en de consument. We weten precies wat de herkomst van het vlees is. Een veilig en goed gevoel. 

Meer informatie?

Ga naar de website van Enkco