NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.
Paragraph image
Kühlmann

Sinds Heinrich Kühlmann zich met zijn handelsbedrijfje in 1912 heeft gevestigd in Ostwestfalen is er veel veranderd. 110 jaar later behoort Heinrich Kühlmann GmbH & Co KG tot één van Duitslands belangrijkste producenten op het gebied van 'Feinkost' producten. Meer dan 650 “Kühlmannen” en “Kühlvrouwen” staan garant voor onze kwalitatief hoogwaardige producten. Ieder dag komen er meer dan 1 miljoen porties 'Feinkost' tot stand, die hun weg vinden naar de Duitse retailbedrijven als ook de nationale en internationale verswaren en foodservice groothandels.
 

 

 
Paragraph image
Duurzaam ondernemerschap

Als familiebedrijf zijn we onze agrarische roots altijd trouw gebleven. Met ons kwaliteitsbewustzijn, van de aankoop van de beste grondstoffen tot aan de uitlevering bij de afnemers blijven we ons bewust van de effecten op het gebied van duurzaam ondernemerschap. Kunstmatige toevoegingen komen er niet aan te pas, zodat de buitengewone natuurlijke smaak behouden blijft wat voor Kühlmann een eerste vereiste is.


Wederzijds vertrouwen en persoonlijke betrokkenheid gelden als basis voor een eerlijke en betrouwbare samenwerking, geheel in de lijn van onze duurzame bedrijfsfilosofie. Bij Kühlmann weten we waar we vandaan komen. We hebben een buitengewoon 'fingerspitzen' gevoel van wat komen gaat: onze 'fijnproevers' bewandelen steeds nieuwe wegen en niet zonder succes! Onze klanten worden steeds weer opnieuw verrast met nieuwe ideeën en productinnovaties.

Paragraph image
Natuurlijk, echt en lekker

Met het huidige assortiment zet Kühlmann in op een mix van klassieke recepturen en nieuwe ontwikkelingen. Of het nu gaat om Oma’s kartoffelsalades, trendy barbecuesalades of verfijnde antipasti – voor alle producten gaat het tenslotte om de oorspronkelijke smaak. Altijd trouw volgens ons motto: natuurlijk, echt en lekker.

Guten Appetit!