NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Met een breed assortiment aan food- en koffieproducten onder de merken GARDEN GOURMET, MAGGI, Buitoni en Nescafé wil Nestlé Professional een inspirerende partner zijn, met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige (merk)oplossingen op het gebied van voeding en koffie. 

Paragraph image
GARDEN GOURMET

GARDEN GOURMET® speelt in op de toenemende vraag naar plantaardig vanuit de hele samenleving. Het is daarom de missie van GARDEN GOURMET® om chefs en producenten te inspireren met de smaak en veelzijdigheid van plantaardig. Van het sappige vegan gehakt tot de smakelijke vegan filet stukjes. Met de producten van GARDEN GOURMET® creëer je gemakkelijk unieke plantaardige maaltijden. Alle producten hebben nutri-score A, zijn hoog in eiwitten en laag in vet en zout.

Paragraph image
MAGGI

Julius Maggi creeërde MAGGI® in 1886 gebaseerd op de belangrijke overtuiging dat goed en smaakvol eten toegankelijk moet zijn voor iedereen, overal en iedere dag. MAGGI® Professional heeft een uniek portfolio aan producten om het bereiden van volwaardige en smaakvolle maaltijden nog makkelijker te maken. Voor een afwisselend en gebalanceerd menu. Ontdek alle jus, bouillons, soepen, sauzen en aroma’s.

Paragraph image
BUITONI

Al bijna 200 jaar Italiaanse traditie: de smaak van het goede leven. Buitoni® respecteert de traditie en selectie van authentieke smaken uit de echte Italiaanse keuken. Buitoni® maakt samen met de moderne bereidingstechnieken van Nestlé Professional de originele Italiaanse smaken voor elke keuken beschikbaar. Alle Buitoni® kant-en-klare tomatensauzen zijn bovendien glutenvrij. 

Paragraph image
NESCAFÉ

Wereldwijd is NESCAFÉ de meest gedronken koffie. Per seconde worden er gemiddeld 4.600 kopjes NESCAFÉ gedronken. NESCAFÉ is de grondlegger van instantkoffie, maar tegenwoordig biedt het merk ook kwalitatieve koffiebonen. Als totaalaanbieder van koffie biedt NESCAFÉ een breed assortiment van koffie, cacao, melk, machines en serviceartikelen voor de professionele markt.