U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.
​Nestlé Professional Food

Nestlé Professional Food zet zich dagelijks in voor de professionele grootverbruikers binnen horeca, instellingen en het bedrijfsleven.


Met een breed assortiment foodproducten onder de merken MAGGI, CHEF en BUITONI wil Nestlé Professional een inspirerende partner zijn, met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige (merk)oplossingen op het gebied van voeding.

Paragraph image
CHEF

Al sinds 1976 is CHEF hét merk dat speciaal gecreëerd is door én voor chefs. De producten zijn ontwikkeld met de hoogste culinaire standaarden om de hoogste kwaliteit te waarborgen; fantastische gerechten zijn tenslotte afhankelijk van vakmanschap waarin elk detail belangrijk is. Authentieke recepturen, constante kwaliteit en het gebruik van natuurlijke ingrediënten staan voorop. Het resultaat: producten met de hoogste kwaliteit die de perfecte basis vormen voor een eigen culinaire signatuur om trots op te zijn.

Paragraph image
MAGGI

Snelle en toepasbare oplossingen – zoals jus, bouillons, soepen en smaakverrijkers – helpen een chef om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Het merk MAGGI ontstond in 1863 en is sinds 1947 onderdeel van Nestlé. MAGGI staat voor hoge kwaliteit, convenience, consistency en nutritionele voordelen of het nu gaat om jus, bouillon, soepen, sauzen of aroma’s. MAGGI helpt u om uw gasten te verrassen. Het MAGGI portfolio bestaat uit betrouwbare, efficiënte, veelzijdige producten die u in de professionele keuken ondersteunen.

Paragraph image
GARDEN GOURMET

GARDEN GOURMET® speelt in op de toenemende vraag naar plantaardig vanuit de hele samenleving. Het is daarom de missie van GARDEN GOURMET® chefs en producenten te inspireren met de smaak en veelzijdigheid van plantaardig. Van het sappige vegan gehakt tot de smakelijke vegan filet stukjes. Met de producten van GARDEN GOURMET® creëer je gemakkelijk unieke plantaardige maaltijden.

Alle producten hebben nutri-score A, zijn hoog in eiwitten en laag in vet en zout.