NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Top Bakkers

Een landelijk netwerk van 65 ambachtelijke bakkerijen. Deze bakkers leveren elk in hun eigen regio. Samenwerkend bedienen we zo heel Nederland. Voordeel van het netwerk is dat onze bakkers regionaal naam en faam hebben en de smaakbeleving van hun eigen regio kennen. Dit onderscheidt ons van organisaties die vanuit 1 centraal gelegen bakkerij werken.

 

Paragraph image
Het lekkerste brood van Nederland

Dat is de uitdaging die wij Top Bakkers dag en nacht aangaan. Eigenlijk moeten we zeggen nacht en dag. Want het bakkersambacht is nog altijd geconcentreerd in de avond en de nacht. Rond die periode wordt er in ca. 85 regionale bakkerijen een heerlijke basis gelegd voor uw ontbijt of lunch. Meer dan 4000 klanten in de segmenten hotellerie, catering, instellingen, pretparken / recreatie en retail genieten er elke dag van. Onze bakkerijen kennen de smaak van de streek en kunnen daardoor met hun regionale Toppers goed inspelen op de wensen van de klant. Doordat de bakkerijen daarnaast dichtbij de klanten gevestigd zijn, kunnen ze het moment van bakken zo laat mogelijk stellen. En dit komt de versheid - en daarmee de kwaliteit - uiteraard ten goede. We leveren zonder onnodige tussenstops en overslag rechtstreeks op iedere locatie in geheel Nederland!

Top Bakkers beschikt over professioneel accountmanagement. Tevens bieden we de mogelijkheid om digitaal te bestellen en te factureren.

 
Lunch Service Nederland

Naast dagverse leveranties beschikken we ook over een netwerk van specialisten op het gebied van belegde broodjes genaamd Lunch Service Nederland. Lunch Service Nederland is een toonaangevende leverancier van lunches in Nederland. Met ons complete assortiment lunches kan iedere cateraar en iedere horecaonderneming zijn klanten heerlijke, verse en kant-en-klare lunches aanbieden.